IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук още ли се мотаем на тези мижави цени?

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
      Тук започна да прилича малко на сериал и не знам вече коя серия гледаме. Току тръгне да пълзи нагоре и някой като се обади, че търси пакет и веднага цената слиза 10-тина стотинки, като мине после пак лекично се завлече до накъде и пак я смъкнат по тел-а. Търпение казват някои колеги ама взе да ми омръзва вече, все едно и също.
      Търпение, хубава храна и здрав сън май беше формулата на Батя за такива ситуации (това за храната като че ли аз го добавих - ама не пречи).

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
        някой май се готви за коледно рали тука
        Като цяло май не само тук, ама постно, някак на загрявка ми мяза, особени са днес някои позиции.

Коментар

• някой май се готви за коледно рали тука

Коментар

... Търпение казват някои колеги ама взе да ми омръзва вече, все едно и също.
            Еми продай и да тръгваме нагоре като хората вече

Коментар

Тук започна да прилича малко на сериал и не знам вече коя серия гледаме. Току тръгне да пълзи нагоре и някой като се обади, че търси пакет и веднага цената слиза 10-тина стотинки, като мине после пак лекично се завлече до накъде и пак я смъкнат по тел-а. Търпение казват някои колеги ама взе да ми омръзва вече, все едно и също.

Коментар

• Тук започна да прилича малко на сериал и не знам вече коя серия гледаме. Току тръгне да пълзи нагоре и някой като се обади, че търси пакет и веднага цената слиза 10-тина стотинки, като мине после пак лекично се завлече до накъде и пак я смъкнат по тел-а. Търпение казват някои колеги ама взе да ми омръзва вече, все едно и също.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                  Шегувам се
                  Банката сме ние, нали това е идеята - да вземеш пари от борсата, за да дадеш нещо насреща. Който не ги иска тези пари, не си прави дружеството публично и си прави срещи където и с който иска. При публичните дружества законът дава начина как се правят срещите и как тече инфото, подробно при това.
                  Съгласен съм.

Не съм ти разбрал нещо шегата. Слагай отвреме на време тук там по едно

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                    Не разбирам,

химимпорт е банката ли? ...
                    Шегувам се
                    Банката сме ние, нали това е идеята - да вземеш пари от борсата, за да дадеш нещо насреща. Който не ги иска тези пари, не си прави дружеството публично и си прави срещи където и с който иска. При публичните дружества законът дава начина как се правят срещите и как тече инфото, подробно при това.
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                      Емоционален ти е поста, но (извини ме), не разбрах..

Ти като ходиш в банката за заем, влизаш и им казваш да подходят правилно към теб, така ли?
                      Не разбирам,

химимпорт е банката ли? В която влизаш и им казваш да подходят правилно към теб?

Не схващам. Моя пост ли е емоционален? Хм

Ми искам да кажа, че ако искаш информация, среща или каквото и да е там поискай културно, а не менторски и едва ли не със заповед, а да не говорим, че отстрани звучи и грубо.

Е, всеки си има право на мнение, но както виждам грубия начин не дава резултат. Няма дата, час, инфо или каквото и да е там. Пък съм сигурен, че ако питането беше учтиво, човекът щеше да му отговори. Та и затова казах че поста му звучи много емоционално отстрани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                        Май беше неРвозното кифте.
                        а дано....и вече да тръгваме
                        не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                          Време беше да го сервират

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            мина пържола.........

Коментар

• мина пържола.........

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                                Тц Тц Тц,

не си прав...

Не че долюбвам тим, простро съм безпристрастен, много емоции в тоя пост...
                                Емоционален ти е поста, но (извини ме), не разбрах..

Ти като ходиш в банката за заем, влизаш и им казваш да подходят правилно към теб, така ли?
                                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Working...
                                X