Тук още ли се мотаем на тези мижави цени?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеТук започна да прилича малко на сериал и не знам вече коя серия гледаме. Току тръгне да пълзи нагоре и някой като се обади, че търси пакет и веднага цената слиза 10-тина стотинки, като мине после пак лекично се завлече до накъде и пак я смъкнат по тел-а. Търпение казват някои колеги ама взе да ми омръзва вече, все едно и също.- ама не пречи).
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениенякой май се готви за коледно рали тука
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение... Търпение казват някои колеги ама взе да ми омръзва вече, все едно и също.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеТук започна да прилича малко на сериал и не знам вече коя серия гледаме. Току тръгне да пълзи нагоре и някой като се обади, че търси пакет и веднага цената слиза 10-тина стотинки, като мине после пак лекично се завлече до накъде и пак я смъкнат по тел-а. Търпение казват някои колеги ама взе да ми омръзва вече, все едно и също.
Коментар
-
Тук започна да прилича малко на сериал и не знам вече коя серия гледаме. Току тръгне да пълзи нагоре и някой като се обади, че търси пакет и веднага цената слиза 10-тина стотинки, като мине после пак лекично се завлече до накъде и пак я смъкнат по тел-а. Търпение казват някои колеги ама взе да ми омръзва вече, все едно и също.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеШегувам се
Банката сме ние, нали това е идеята - да вземеш пари от борсата, за да дадеш нещо насреща. Който не ги иска тези пари, не си прави дружеството публично и си прави срещи където и с който иска. При публичните дружества законът дава начина как се правят срещите и как тече инфото, подробно при това.
Не съм ти разбрал нещо шегата. Слагай отвреме на време тук там по едно
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеНе разбирам,
химимпорт е банката ли? ...
Банката сме ние, нали това е идеята - да вземеш пари от борсата, за да дадеш нещо насреща. Който не ги иска тези пари, не си прави дружеството публично и си прави срещи където и с който иска. При публичните дружества законът дава начина как се правят срещите и как тече инфото, подробно при това.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеЕмоционален ти е поста, но (извини ме), не разбрах..
Ти като ходиш в банката за заем, влизаш и им казваш да подходят правилно към теб, така ли?
химимпорт е банката ли? В която влизаш и им казваш да подходят правилно към теб?
Не схващам. Моя пост ли е емоционален? Хм
Ми искам да кажа, че ако искаш информация, среща или каквото и да е там поискай културно, а не менторски и едва ли не със заповед, а да не говорим, че отстрани звучи и грубо.
Е, всеки си има право на мнение, но както виждам грубия начин не дава резултат. Няма дата, час, инфо или каквото и да е там. Пък съм сигурен, че ако питането беше учтиво, човекът щеше да му отговори. Та и затова казах че поста му звучи много емоционално отстрани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеМай беше неРвозното кифте.
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеМай беше неРвозното кифте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеТц Тц Тц,
не си прав...
Не че долюбвам тим, простро съм безпристрастен, много емоции в тоя пост...
Ти като ходиш в банката за заем, влизаш и им казваш да подходят правилно към теб, така ли?Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
Коментар