Първоначално изпратено от BOBAN1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКакво става с локомотива на борса???Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнениеПреди време инвестора беше направил възможно да се следят резултатите от търгове. Помните ли кой беше линка и изобщо дали се поддържа още ?
в сайта на БФБ и при брокера ви, ще се видят резултатите
Коментар
-
Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнениекоя е най-печелившта дейност на холдинга?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнениеСъщото важи и за Мастъра
Макар че, ако го докопат здравите момчета, ще купува не ами... и по един кавал ще врътнеCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАко държавата тръгне да купува акции на Хим на пазара това ще бъде първото смислено нещо, което прави в историята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от richar Разгледай мнениеаз като купя и продам след 2 дни (с печалба) нека ме хване държавата :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеТова на практика не съм сигурен дали е възможно.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от richar Разгледай мнениеаз като купя и продам след 2 дни (с печалба) нека ме хване държавата :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДобре де според вас може ли да пуснат на борсата акции върху които има запор?Custodite sortem vestram
Коментар
Коментар