IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.bse-sofia.bg/?page=PublicAuctions

Не се оказах съвсем прав! Има няколко късметлии взели на 1.38 - 1.45, което си е горе-долу 10% под пазарната цена! Не е лошо като възможност за арбитраж! Браво на спечелилите!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
      Ето още един въпрос по който да се чудиш
      Ни най-малко. Кеф ми е да гледам, как правиш реклама на позицията, в която си сигурен, че нямаш интерес.

Коментар

• Обем (лотове): 700045
        Оборот (лв.): 1 037 320.100

пазарните като гледам на 1,48
        мин 1,38, макс 1,60

Коментар

• Та кой продаде вчера?

Коментар

• Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнение
            А защо ти е толкова интересна темата на позицията Не мърдаш оттука, все едно си тука роден.
            Ето още един въпрос по който да се чудиш

Коментар

Тази позиция никога няма да представлява интерес за мен. Нека кажем, че съм доста сигурен в убежденията си.
              А защо ти е толкова интересна темата на позицията Не мърдаш оттука, все едно си тука роден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнение
                Още ли чакаш в ниското, Гетоф ?
                Тази позиция никога няма да представлява интерес за мен. Нека кажем, че съм доста сигурен в убежденията си.

Коментар

Търговията с ценни книжа
                  Още ли чакаш в ниското, Гетоф ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                    Това беше за търгове за права, които бяха явни търгове със старата платформа RTS. Днес е ЦПТ
                    в сайта на БФБ и при брокера ви, ще се видят резултатите
                    Интересно ми беше как се движат текущите оферти, като цена на удовлетворяване, а резултата ще разберем съвсем скоро - няколко минутки остават

Коментар

• Яко Ся ако се окаже, че Агенцията ще направи къса продажба После моете да си я скуизнете както си искате

Коментар

• Полека купувачите, ще се избиете тука

Имам!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          Усещам, че тези които си продадоха акциите тук с идеята да купят евтино на търга след 10 минути ще трябва да мислят друга стратегия...
                          Май така стана....Да го ....

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Усещам, че тези които си продадоха акциите тук с идеята да купят евтино на търга след 10 минути ще трябва да мислят друга стратегия...
                            Мда ще трябва да мислят как да намерят пари да си ги вземат на 2 лв
                            Last edited by Tradera; 30.01.2013, 11:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                              В сайта на борсата не виждамм нищо да е минало от търга, а някой купува агресивно на пазар? Какво става?
                              Мисля хипотезата е само една.

Коментар

• Усещам, че тези които си продадоха акциите тук с идеята да купят евтино на търга след 10 минути ще трябва да мислят друга стратегия...

Коментар

Working...
                                X