Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енергони АД (2EL/2EL)
Collapse
X
-
_ И каква е целта на задачата ;-
На първа дата - НЯМА кворум , ха сега да видим втората дата и час
Гърмим шампанскотооо....
http://www.investor.bg/news/index/10/
Енергони АД: Енергони АД
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНямам нищо общо с бенча. При такъв идиотизъм, няма и да имам. Чисто технически искам да попитам.... Абе що не си заврат артиите енергонски в алчните задници???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВсички плащат вноски към ФКИ, някои ги прехвърлятна клиента, други ги компенсират ввероятно с комисиона за сделките. Бенча са от първите и всеки на 100 к акции начисляват по нетна балансова или левчето, т. Е. Плащаш на месец 10 лв попечителство. Ако да ги прехвърлят по тарифата им ти е 500 лв На всеки 100 хиляди акции. Хубавото е че дадоха месец реверанс за действие и после по устав. Изправиха ми косата с тия отчет, глеееееда портфейла и не вярвам на ушите си.
Та не си длъжен да прехвърля, избора е твой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВсички плащат вноски към ФКИ, някои ги прехвърлятна клиента, други ги компенсират ввероятно с комисиона за сделките. Бенча са от първите и всеки на 100 к акции начисляват по нетна балансова или левчето, т. Е. Плащаш на месец 10 лв попечителство. Ако да ги прехвърлят по тарифата им ти е 500 лв На всеки 100 хиляди акции. Хубавото е че дадоха месец реверанс за действие и после по устав. Изправиха ми косата с тия отчет, глеееееда портфейла и не вярвам на ушите си.
Та не си длъжен да прехвърля, избора е твой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеИзвинявайте, аз имам един може би малко глупав въпрос, но това за всички ИП-та ли се отнася или само за Бенча? В смисъл, всички ли които притежават акции тук трябва да ги преместят в ЦД?
Та не си длъжен да прехвърля, избора е твой.Last edited by Jekata; 09.07.2015, 23:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеДа казаха ми да ги преместя в ЦД което ще струва 10лв и да се оттърва от тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеДа казаха ми да ги преместя в ЦД което ще струва 10лв и да се оттърва от тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЦелувайте ръка и местете поне в ЦД докато е време. ЧЕЗ ги смятат грешно пък на. 001.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеДнес се обаждах в Бенчмарк и казаха че за този месец ще сторнират парите на всички клиенти които държат Енергони и ще им ги върнат, но от следващия ще ги удържат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТи набутването остави на нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sepico Разгледай мнениеАбе, като ви слуша човек да се чуди, защо тая енергия дето я хвърляте в проучването на тарифите и условията на ИП-тата не я бяхте насочили овреме в анализиране на "Енергони"-то, тогава надали щяхте да се набутате с тези акции...
Коментар
Коментар