If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
подлагаш ли кофата Геко ? Че не се знае като дойде пенсията дали няма да надхвърлим 80-те Обачe, Mалко си подложил, днес слаб оборот !
Ми нема оборот ....то малоумщината достигна такива размери ....че вече почнаха да се осъзнават на 60 ст ..... некой празни тикви ...инак ние си чакаме долу до 0.55 с кофите
За какво напъване става въпрос
Тук всичко на тези цени под номинал си е просто нещо като Коледен подарък или нещо такова,
единствено напъване има, в този който се мъчи да прави подаръците си за нас все по щедри - питам от де тази щедрост (все пак продава на all time low нива от зората на БФБ)
Поздрави
Не е препоръка
Бе бая бройки минаха в интервала 0.60-0.69 ст, така че нещо като дънце май се заформя тук .....мисля малко коледни подаръци да си направя до коледа
После пържоли и саламанджийница
Не е препоръка
Днес се понапъна някой ....да подскача ..сигурно се е наскачал
Не е препоръка за ПК на ЦК
За какво напъване става въпрос
Тук всичко на тези цени под номинал си е просто нещо като Коледен подарък или нещо такова,
единствено напъване има, в този който се мъчи да прави подаръците си за нас все по щедри - питам от де тази щедрост (все пак продава на all time low нива от зората на БФБ)
Поздрави
Не е препоръка
There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Ако кажем, че дружеството, както майка, така и дъщерни са в много добро финансово състояние (дълг и собствен капитал, риск ескпозиции и т.н.), няма друго такова дружество на БФБ, което да се търгува на такива дъна и цени..
Успех на продавачите :-)
Не е препоръка
Аз мога и да изчакам 5 годинки за средната цена .. нямам бърза работа а и утре ако някой ми продаде на 0.ХХ лв няма да е зле
Не е препоръка за ПК на ЦК ....имам бройки няколко
Коментар