Според мен подобни решения не могат да се вемат от Управителния съвет без решение на общо сърание, съглано чл.114, ал.10 от ЗППЦК
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение............
Доколкото помня за половината от имотите в жк Младост, които холдинга купи от свързана с мажоритаря фирма, съдът развали сделките, а холдинга няма никакво намерение да си търси парите от продавача им(свързаната фирма).
Вие ако си купите имот и съдът ви развали сделката, ще си потърсите ли парите от продавача?..........
Поне да бяха писали къде се намират имотите които са ипотекирани(в София не са).
Инвестора що не похарчат 4-5 лв и да проверят в ИР кои имоти са ипотекирали.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
моята статия е след еуфорията до 1,16 лв.
вече беше върнало до 1,06 лв.
Коментар
-
моята статия е след еуфорията до 1,16 лв.
вече беше върнало до 1,06 лв.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Твоята статия може би надъха някой новобранец да вземе с надеждата че Бедо може да даде някой лев дивидент та редно е да пишеш нова статия с новата подробност.
Синергони и Топливо всяка година са с големи загуби въпреки подема на икономиката и големите разпродажби на имоти.
вече беше върнало до 1,06 лв.
Коментар
-
забелязъл съм, че въображението ни бледнее пред реализациите им
затова може да се окажеш напълно прав или дори идеята им да е в пъти по фрапантна и велика
Синергони и Топливо всяка година са с големи загуби въпреки подема на икономиката и големите разпродажби на имоти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеТова може да е част от по-голяма схема включваща умишлена безстопанственост.
Доколкото помня за половината от имотите в жк Младост, които холдинга купи от свързана с мажоритаря фирма, съдът развали сделките, а холдинга няма никакво намерение да си търси парите от продавача им(свързаната фирма).
Вие ако си купите имот и съдът ви развали сделката, ще си потърсите ли парите от продавача?
Може тази ипотека сега да е част от такава схема: ПИБ взима имотите и холдинга не си ги търси....
затова може да се окажеш напълно прав или дори идеята им да е в пъти по фрапантна и велика
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това може да е част от по-голяма схема включваща умишлена безстопанственост.
Вие ако си купите имот и съдът ви развали сделката, ще си потърсите ли парите от продавача?
Може тази ипотека сега да е част от такава схема: ПИБ взима имотите и холдинга не си ги търси....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениемоля някой да ми обясни новото съобщение от Синергон в x3news
Синергон става съдлъжник по кредита от ПИБ с който се купува Гранд хотел Пловдив
според мен продажбата означава прехвърляне на активите и пасивите и въобще, взимат парите и забравят за хотела
сега се оказва, че ако новият собственик е немарлив и не си плаща кредита, Синергона ще плаща
?!?!?
реално няма продажба
или?
стане ли някаква засечка делата ще са безкрайни, но губещ няма да е ПИБ.......... и те се изучиха
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
моля някой да ми обясни новото съобщение от Синергон в x3news
Синергон става съдлъжник по кредита от ПИБ с който се купува Гранд хотел Пловдив
според мен продажбата означава прехвърляне на активите и пасивите и въобще, взимат парите и забравят за хотела
сега се оказва, че ако новият собственик е немарлив и не си плаща кредита, Синергона ще плаща
?!?!?
реално няма продажба
или?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/novini-i-ana...lovdiv-276931/
Хубава статия, според мен въпросът не е дали парите от хотела ще стигнат до акционерите, а за колко години холдинга ще ги изгуби, загубите растат в последните години.....
За миналата година мисля, че загубата ще е пак около 10 млн....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/novini-i-ana...lovdiv-276931/
Хубава статия, според мен въпросът не е дали парите от хотела ще стигнат до акционерите, а за колко години холдинга ще ги изгуби, загубите растат в последните години.....
За миналата година мисля, че загубата ще е пак около 10 млн....
тука е такаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар