IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    Какъв е тоя екшън тука
    Преди година е било 2 лв. С тая парабола която прави графиката интересно дали и кога ще се паркира на 40 стотинки
    Не е препоръка
    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
      Какъв е тоя екшън тука
      Учудвам се че има хора склонни да продават така лековерно пакети акции на тази цни
      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Какъв е тоя екшън тука

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
          G.Gekko, дългосрочните инвеститори не се притесняват от това, че цената е паднала. Излиза, че и ти се налага да се разпродадеш под един лев. Стига с този рев. Или се възползвай от неефективността на пазара или приемай загубите.
          На глупак с две главни Г. Г. изобщо не е нужно да се вързваме. Вижте му само порфейла и ще ахнете - от 10-те акции с които флудил анкетата за топ 10, ами то всичко е Хим и Синергон. Мама миа на таквизи майстори на спорта, които вместо да се диФерцифицирЪт, са се набили и в майки и в дъщерни на само един, два холдинга. Не е препоръка, ама и това не е никакъв портфейл
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
            Споко, при тези цени под 1 лв.
            за 1-2 години ще се прочиски акционерната структура напълно

Под 1 левче е много лесно за изкупуване едно 4 млн. бр. евентуални акции

Бедо ще си увеличи дела
            ще навпязат инстински акционери инвеститори

и ще се прочсти най-важното от ДФчета, чужди елементи, спекуланчета смешници и т.н.

Не е препоръка
            G.Gekko, дългосрочните инвеститори не се притесняват от това, че цената е паднала. Излиза, че
            си чужди елементи, спекуланчета смешници и т.н
            и ти се налага да се разпродадеш под един лев. Стига с този рев. Или се възползвай от неефективността на пазара или приемай загубите.

Коментар

• Споко, при тези цени под 1 лв.
              за 1-2 години ще се прочиски акционерната структура напълно

Под 1 левче е много лесно за изкупуване едно 4 млн. бр. евентуални акции

Бедо ще си увеличи дела
              ще навпязат инстински акционери инвеститори

и ще се прочсти най-важното от ДФчета, чужди елементи, спекуланчета смешници и т.н.

Не е препоръка
              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Що да няма хубави

Всичките му дружества са лидери в бранша си

Кой е по силен от Топливо? в продажбите на газ, строителни материали, огрев и т.н ако не се лъжа 1000 стоки асортимент

Кой холтел в БГ е по-хубав от Гранд Хотел Пловдив - дайте име?

Производството на строителни материали - имат няколко дружества , сигурно не са чак толкова лоши

и още към10тиа не лоши компании за мащабите на България

И всички това при много ниска задлъжнялост, доста под средната на БФБ бих казал - при консервативно управление

В Синергон няма нито едно рисково или в лошо финансово състояние дружество и т.н.

Да не говорим, че математически от Синергон по-евтина акция на БФБ няма, няма толкова евтина акция дори и сред непубличните акции в БГ

Не е препоръка
                Щом толкова ти аресват

Пожелавам късмет

Нищо чудно да удариш кьоравото или то да те удари

Кво му плащаш ..... стижки

Коментар

• Първоначално изпратено от наука Разгледай мнение
                  Глупости на търкалета. Защо?
                  Тези пари холдинга им ги е дал още 2006 г. Тия пари нямат връщане в тая криза. Още повече че може би са дадени на дружества, които са ги дали на мажо.

Трябва да се проучи.

Но заради вътрешно холдинговото депозиране и кредитиране и здравите дружества са в киреча, защото болните ги дърпат надолу.

Затова и цената е тук. Вместо добро дружество да си печели, то е загубило кеша си давайко го на губещите. То аз не виждам добри дружества в портфейла на Синергон, ако ме питате, но не ме питате, а и аз често бъркам, затова не ме питайте.

Не е препоръка за покупко продажба на ЦК.
                  Що да няма хубави

Всичките му дружества са лидери в бранша си

Кой е по силен от Топливо? в продажбите на газ, строителни материали, огрев и т.н ако не се лъжа 1000 стоки асортимент

Кой холтел в БГ е по-хубав от Гранд Хотел Пловдив - дайте име?

Производството на строителни материали - имат няколко дружества , сигурно не са чак толкова лоши

и още към10тиа не лоши компании за мащабите на България

И всички това при много ниска задлъжнялост, доста под средната на БФБ бих казал - при консервативно управление

В Синергон няма нито едно рисково или в лошо финансово състояние дружество и т.н.

Да не говорим, че математически от Синергон по-евтина акция на БФБ няма, няма толкова евтина акция дори и сред непубличните акции в БГ

Не е препоръка

Коментар

Добре е , за тези които на БФБ са инвеститори

С това действие и прихвнатите през годината грубо 30 млн задължения на дъщерни, Холдингът инвестира в ключовите си предприятия пари, като им да възможност да развитват без да теглят кредити

Рано или късно и това ще даде плодове

Обратното би било Хопдингът да не поднови тези депозити и да си изтегли парите, само че на холдинга е видно пари не му трябват, понеже в лоши години от Синергон не чакайте дивиденти - не е препоръка
                    Глупости на търкалета. Защо?
                    Тези пари холдинга им ги е дал още 2006 г. Тия пари нямат връщане в тая криза. Още повече че може би са дадени на дружества, които са ги дали на мажо.

Трябва да се проучи.

Но заради вътрешно холдинговото депозиране и кредитиране и здравите дружества са в киреча, защото болните ги дърпат надолу.

Затова и цената е тук. Вместо добро дружество да си печели, то е загубило кеша си давайко го на губещите. То аз не виждам добри дружества в портфейла на Синергон, ако ме питате, но не ме питате, а и аз често бъркам, затова не ме питайте.

Не е препоръка за покупко продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                      това добре ли е
                      Добре е , за тези които на БФБ са инвеститори

Повече са мишоци, които са на БФБ само ако някои да подаде като на просяци някое смешно диведентче

С това действие и прихвнатите през годината грубо 30 млн задължения на дъщерни, Холдингът инвестира в ключовите си предприятия пари, като им да възможност да развитват без да теглят кредити

Рано или късно и това ще даде плодове

Обратното би било Хопдингът да не поднови тези депозити и да си изтегли парите, само че на холдинга е видно пари не му трябват, понеже в лоши години от Синергон не чакайте дивиденти - не е препоръка

Коментар

• това добре ли е

Коментар

• .
                          Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти

Във връзка със задължението на “Синергон Холдинг” АД, произтичащо от чл.114, ал.11 от Закона за публично предлагане на ценни книжа, Ви уведомяваме, че на 31.12.2011 год. сключените договори за депозит между “Синергон холдинг" АД и дъщерните дружества "Топливо" АД, “Лакпром”АД, "Шамот" АД и “Светлина”АД са анексирани, като сроковете им са удължени до 31.12.2012 година.

Коментар

• Да ама не се знае кога пазара ще ти върне парите с бонус ,просто парите са се скрили от БФБ то или поне рисковите компании ,Пазарът даже не оценява добра новина ,нама какво да говорим -СТАГНАЦИЯ
                            Крайно време е БАМКИТЕ в БГ да намалят лихвите ,щото само да си връткат парите и да печелят от такси и комисионни ,при условие че бизнесът колабира и от това перо ще намалят печалбите и тогава какво правим ....

Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            G.G. споделям напълно твоето мнение. Дори и аз който не харесвам холдинга обмислям да напълня малко. Неефективно и зле управлявано предприятие, но на ниска цена. Сега наблягаме на тоталната неефективност. В даден момент може да наблегнем на ниската цена и вече да не е такава. Всяка монета си има две страни. Лично аз предпочитам предприятия като Соларпро и М+Ц, но на тези цени се замислям сериозно и за Синергона.
                            Gekko всеки бърка. Аз също съм правил големи безумия. Важното е човек да си признае грешката пред себе си. Да обвиняваш други за твоите грешни не е полезно и продуктивно. Твърдението как фондовете са сбъркали като са продали на 60 стотинки а ти си прав като ги стискаш от пъти по-висока цена е несериозно. Ти си сбъркал. Можел си да се разпродадеш на по-висока цена и сега да се върнеш с пъти повече акции. Тогава щеше да мислиш като G.G.

Коментар

Ще се впрегна Лалке, не се притеснявай за мен
                              ще си взема още 20-30К броя, само ги дайте като сте толкова отворени
                              Ако бях Снежанка, (а не празния чувал на Дядо Коледа) щях да ти дам. Нямам тези артии, Gеко, ако имах, щеше да ти се отвори парашута
                              Last edited by lalka 75; 06.01.2012, 16:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
                                Яде го отвътре човека, ще му мине. Дано обаче не се впрегне, ако падне още цената! Че тогава не знам какви суперлативи ще се леят !
                                Ще се впрегна Лалке, не се притеснявай за мен
                                ще си взема още 20-30К броя, само ги дайте като сте толкова отворени

Коментар

Working...
                                X