IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тук алъш-вериша се завъртя...

Кой продава, някой инфо?

Коментар

• В края на месеца ми идват едни парички, моля ви се оставете ми малко и за мен на 0.65 - не ги купувайте всички
      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Няма да те оборваме въобще, а те подкрепям и съгласен.
        Ако се махне Бедо и аз бих влязъл тук.
        Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
          Не ми се вярва, Бедо да пусне кокала. Остава ни да правим като G.Gekko - да следим п/е-то
          Нямам интерес тук, а на кой какво остава е много сложна задача,

Иначе, Бедо краде съакционерите си от как е проходил, да ме извинява, но ако не му харесва обобщението да ме обори.

Коментар

Не ми се вярва, Бедо да пусне кокала. Остава ни да правим като G.Gekko - да следим п/е-то
            Всичко си има цена бе

Най-надежно ми се вижда някои Китайци да поискат да купят Топливо - и без това това си имат представителство в Китай - ама става с пари, без пари нищо няма да продаде Бедо
            There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
              Не говоря за посока, а за решение, и то на майтап, не че на всички им е смешно
              Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

Да не би да мислиш, че посоката ме интересува
                Не говоря за посока, а за решение, и то на майтап, не че на всички им е смешно

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                  Е, да не би да искаш да насочиш мисълта на инвеститорите в друга посока.
                  Да не би да мислиш, че някаква си посока ме интересува

Коментар

Пенсиониран собственик ... си остава собственик
                    Е, да не би да искаш да насочиш мисълта на инвеститорите в друга посока.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Аз най-ще се зарадвам ако утре Бедо реши да се пенсионира и продаде пакета си на някой читав чужденец. Е, тогава и банкет може да вдигна
                      Пенсиониран собственик ... си остава собственик

Коментар

• Аз най-ще се зарадвам ако утре Бедо реши да се пенсионира и продаде пакета си на някой читав чужденец. Е, тогава и банкет може да вдигна

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                          Маркет кап под 12 мил. при сегашни цени
                          Очаквам за края на годината 1-2 милиона печалба за майката

Тове пич е П/Е 10

За какви печалби говорим?
                          Ако стане п/е 5, няма ли да му се радваш повече Все пак има вече и такива, така, че 10 не е най-доброто по този показател

Коментар

• Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнение
                            Аз лично бих купувал и на 5 лв стига да видя,че холдинга е на печалба,но това не е така и за това не бих купил на 60ст ......

Маркет кап под 12 мил. при сегашни цени
                            Очаквам за края на годината 1-2 милиона печалба за майката

Тове пич е П/Е 10

За какви печалби говорим?

Коментар

• Аз лично бих купувал и на 5 лв стига да видя,че холдинга е на печалба,но това не е така и за това не бих купил на 60ст ......

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                                Преди година е било 2 лв. С тая парабола която прави графиката интересно дали и кога ще се паркира на 40 стотинки
                                Не е препоръка
                                Така е пич

Това е парадоксът на БФБ

Бъди сигурен, че на 2.00 ще има много повече купувачи и мераклиии да купуват
                                отколкото сега на 0.60

на 0.40 ще са още по-малко

Коментар

Working...
                                X