If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кви са тия чужденци, които баш в Синергона са се вкарали?
Аз разбрах, че и кобос на Елана е сред продавачите.
Но наистина по-интересно е кой купува. Евтина, но много мъглява акция, нещо не ми се влиза тук засега
Да, сигурно и Елана дава. Вчера от тях си взех.
А щото е мъглява затова е така евтина, вие искате хем евтиния, хем мажоритар - Бъфет
А един приятел преди малко ми писа:
"има два сигнала за покупка и на дневна и на седмична
ако беше американска акция с ликвидност бих я купил спокойно и ще забравя за нея за 2-3 седмици"
А, аз му викам - "да ама тя не е американска, а арменска"
Кви са тия чужденци, които баш в Синергона са се вкарали?
Аз разбрах, че и кобос на Елана е сред продавачите.
Но наистина по-интересно е кой купува. Евтина, но много мъглява акция, нещо не ми се влиза тук засега
Батя, дане би ПФБК да продават пакета на алианц? и аз купих действително насреща са ПФБК
Не, не е на Алианц. И те са през ПФБК но през кобос, сега е различно. Чужденци са - 99%.
А купувачи разбрах че май били едни ДФ, за Авал не се чува, но ако някой знае да каже...
Някой ДФ имат пари но стоят и гледат отстрани като гърмяни зайци и само където видят раздвижване се включват. Но това не гарантира че след няколко дни ентуриазма няма да се изчерпи, преди да са свършили пакетите на продавачите...
ПФБК за собствена сметка, но по този начин продавала и за някви чужденци.
На мен по ми е интересно откъде изведнъж се навъдиха толкова купувачи. До онзи ден никой не го искаше и на 62 ст., а сега...
Батя, дане би ПФБК да продават пакета на алианц? и аз купих действително насреща са ПФБК
На мен по ми е интересно откъде изведнъж се навъдиха толкова купувачи. До онзи ден никой не го искаше и на 62 ст., а сега...
Мерси за инфото...
то интересно и кой купува... дали е Авал ин )) или някой фонд му е привлекателна цената
160K броя продадени за 2 дена , на цена по ниска от цената на правата които бяха 2007, не го разбирам това
2007 Дам добра година беше. И сметката ми в банката беше друга. Не знам как е при другите но на мен от 2007-ма до днес ми се губи една 0 към цифрата в сметката ми.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
160K броя продадени за 2 дена , на цена по ниска от цената на правата които бяха 2007, не го разбирам това
Защо не го разбираш, има си няколко разумни обяснения:
-капитулация (фалит) на продавача
-ликвидация на портфейл на БФБ
-идея за по-добра алтернатива за кеша
Всеки си има няква причина да действа по определен начин, не можеш винаги да го разбереш от своята си гледна точка. Можеш просто да се възползваш ако преценяш че това е добре за теб.
Коментар