НА БЕДО СТАРИТЕ ИНВЕСТИТОРИ ВЕчЕ НЕ МУ ВЯРВАТ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (SNRG / PETHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКаквито и хотели да имат с Бедо акционерите нищо няма да получат
Отделно, колкото и да е, след тази криза като отмине, все някога ще отмина, очаквам и в БГ малко да се попромени начина на вършене на бизнес - очаквам и Синергон да се пооправи - сега просто е криза и всеки се е свил с цел оцеляване - а Бедовските фирми, ще оцелят, както по всички личи, дори ще са с по силни позиции, според менThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
И другата седмица някои отчаяно ще се опитват да се качат на тръгващия влак.
http://www.videobash.com/video_show/...n-train-234347
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеАми то хубаво някои гледат 0.10-0.25, да кажем
ама тези дето са на толкова са с по 50-60 милиона акции и с фрее флоат по 60-70%
Отделно макса в цените им е до 2.50
Димек и сега се търгуват на по 1/10 от това което са биле през 2007
Отделно са и със задължения и опериат на пазара с недвижим имоти - всички знаем как е там с предлагането
А тук, 1/10 е равно на 1.80 лв.
За какво говорим, къде отиваме
Тука борбата ще е докрай, дайте ми като сте отворрени на 0.50
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеАми то хубаво някои гледат 0.10-0.25, да кажем
ама тези дето са на толкова са с по 50-60 милиона акции и с фрее флоат по 60-70%
Отделно са и със задължения и опериат на пазара с недвижим имоти - всички знаем как е там с предлагането
Тука борбата ще е докрай, дайте ми като сте отворрени на 0.50
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеА, аз му викам - "да ама тя не е американска, а арменска"
Коментар
-
Ами то хубаво някои гледат 0.10-0.25, да кажем
Тука борбата ще е докрай, дайте ми като сте отворрени на 0.50There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеЕх ех ...гладни кокошчици .......колко мъка и на този свят боже ....Last edited by kilimandjaro; 13.01.2012, 21:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеАз тук ще се престраша на 10ст и влизам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНа 20-30 стотинки и аз бих купил тука .Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар