Първоначално изпратено от ceneto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениете така въведоха промяната, че кешбека стана 0.5% и за тия транзакции дето са преди септември 2015, дефакто цялата 2015 кешбека се оказа 0.5%Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеНякой да е казал, че е само за чужбина? Не. Казах, че не съм чувал друга банка да дава бонуси за пазаруване в чужбина, а тези юнаци все още дават 0,25% (0,50 бонус - 0,25% такса). Много-малко, колкото-толкова. Ама септември месец кешбака бил повече. .....“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениече коя да е тогаваМоята банка е слоган само на фибанката (това съм го задал като въпрос поне 10 пъти на платените писарушки от ПР отдела им, дето списват тук с "независими" никове, и никой не успя да ми отговори как хем се позиционират като "българската банка", хем са и толкова "български" звучащото "фибанка", а не ПИБ
), но да не отплесвам. Друг не налага този слоган у нас, доколкото си спомням, УНиккредит Бурканбанк имат "Моята банка на бъдещето", Райшайзен имат "майне банк", но то е само на международно ниво, не и в Бг, а Общаците имат "нашата банка", та кажи ти коя имаш предвид
Не съм особено щастлив там, но не виждам по-добра алтернатива за това което ползвам. Дават ми 1% кешбак за всички плащания в България, без интернет и чужбина. Това ми стига. Не са почнали да ми таксуват плащанията все още. Просто не са се сетили...
Не е препоръка!
Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеПочти всеки ден плащам с VISA, само за чужбина е новата такса.
Ако говорим за големите /САЩ, Китай/ за съжаление май май минават под графата плащане в чужбина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеПрограмата Cashback не е само за чужбина, а и там отскоро има промяна, която не е в ползва на клиентите.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Konsultant
dex, Не е само за чужбина, въведоха го на скоро и много ме издразни, сериозно се замислям да ги сменям вече /ползвам кк виза/
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеИ аз това виждам, само не знам плащанията към интернет магазините как ще ги броят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениене е "българската" фибанка.Моята банка е слоган само на фибанката (това съм го задал като въпрос поне 10 пъти на платените писарушки от ПР отдела им, дето списват тук с "независими" никове, и никой не успя да ми отговори как хем се позиционират като "българската банка", хем са и толкова "български" звучащото "фибанка", а не ПИБ
), но да не отплесвам. Друг не налага този слоган у нас, доколкото си спомням, УНиккредит Бурканбанк имат "Моята банка на бъдещето", Райшайзен имат "майне банк", но то е само на международно ниво, не и в Бг, а Общаците имат "нашата банка", та кажи ти коя имаш предвид
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеНещо не разбирам за каква отстъпка за плащане в чужбина говориш...
Искаш да кажеш, че не си чувал че имат "бонус програма" ...!? Майтапиш се нали?Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеЧестно казано не съм чувал да има друга банка, която да дава отстъпка за плащане в чужбина. Всеки си прави сметката. Когато плащаш повече в чужбина и по интернет е по-добре да си стоиш в ПИБ. Ако пък плащаш повече в БГ, търсиш други варианти. Банки бол, карти бол.
Иначе, сега гледах в Булбанк също има такса за плащания в чужбина, но е фиксирана на 0,5 BGN на покупка. Т.е за покупки по-големи от 100 Е е по-добре от ПИБ. За дребни покупки е по-зле.
Но е факт, че става все по-дебело а си им клиент на ПИБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеами "моята банка" не е ли "българската" фибанка - доколкото гледам по тъвъ-то такава глупост са пуснали сега, само райшайзен ги бият по тъпота на рекламата тази годинаVanitas vanitatum...
Коментар
Коментар