If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук се продава тъпо и упорито като от пенсионен фонд. Навява ми скъпи спомени от Агрия преди 3 г. Само че тогава там стана по-яко, понеже взехме основните количества пакетно в дъното.. с г-н Алонсо и още няколко фена
1. Разбира се, нали затова имаме свобода на словото .... само че в България независими медии НЯМА.
2. Темата с банките е особено чувствителна и тряба да се пипа с кадифени ръкавици. Това съмвсем не означава, че нещата следва да се замитат под килима,
3. но едни такива писания могат да отворят кутията на Пандора. Тогава ше загубим всички вкупом, а не само акционерите на банката ...
1. Любимата опорка на задкулисието. Има независими медии, има и читави политици. Как може да се връзвате на подобни идиотски приказки, че всички сме еднакви?
2. И като е чувствителна какво предлагате? Банките да си правят каквото искат и никой да няма право да предупреди за евентуални безобразия и кражби ли? Да се правим, че нищо не се случва докато ни ограбват?
3. Колкото по-рано се отвори тази кутия, толкова по-добре за нас. Тогава всички ще спечелим /освен тези, които не обичат прозрачността и които държат всички "кутии" затворени/.
На мен друго ми е интересно. Продавачът от днес не е ли допускал евентуални отписвания, че изглежда толкова изненадан и продава панически? Според мен, за да вкараш над милион в акция е редно да си прочел поне малко история на този актив, в който ги вкарваш.
И още нещо - как ПИБ смята да изкупи акциите на държавата на 5-6 лева поне /по думите на министър-председателя, който им ги даде и който твърди, че банката има тази отговорност/ като не иска да си ги изкупува по 2,50 ?
Няма абсолютно никакви условности. В статията се пише какво вече се е случило и са изредени вариантите, които може да станат. Аз не помня Капитал да са написали нещо и то да не е станало. Хората разследват, информират и предупреждават обществото. И как все на едни и същи хора не им изнасят фактите и все обвиняват Капитал за техните си далавери? Какво предлагате, да се забрани да се пише за Прасчо, Цеко и Боко ли? Дали така ще сме по-добре?
Разбира се, нали затова имаме свобода на словото .... само че в България независими медии НЯМА. Темата с банките е особено чувствителна и тряба да се пипа с кадифени ръкавици. Това съмвсем не означава, че нещата следва да се замитат под килима, но едни такива писания могат да отворят кутията на Пандора. Тогава ше загубим всички вкупом, а не само акционерите на банката ...
Има твърде много условности, които тепърва ще си покаже, как ще бъдат решени, а статията ги показва, като вече предопредлени. Ако това не е манипулация, здраве му кажи. Според прочутата максима .... Банка и муха се убиват с вестник ...
Няма абсолютно никакви условности. В статията се пише какво вече се е случило и са изредени вариантите, които може да станат. Аз не помня Капитал да са написали нещо и то да не е станало. Хората разследват, информират и предупреждават обществото. И как все на едни и същи хора не им изнасят фактите и все обвиняват Капитал за техните си далавери? Какво предлагате, да се забрани да се пише за Прасчо, Цеко и Боко ли? Дали така ще сме по-добре?
Има твърде много условности, които тепърва ще си покаже, как ще бъдат решени, а статията ги показва, като вече предопредлени. Ако това не е манипулация, здраве му кажи. Според прочутата максима .... Банка и муха се убиват с вестник ...
Ако беше спряна търговията, проблемът щеше само да се задълбочи.
според мен, статията е доста премерена и оставам с впечатлението, че има и други неща от казуса, които са ни спестени.
Забавно е, че сг груп купиха сградата на катебе и какво стана
Коментар