If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А това при теб с мисленето сме го виждали в много теми като доверие, Хим, Неохим...
Но интересното е че дори да мислиш или не, от значение е единствено какво мисли пазара. А ми направи впечатление, че хората в Шели пари вадят та се късат, а ти не спираш да мислиш навсякъде другаде, но пък пари губиш.
Не знам дали не трябва да помислиш в чий телевизор е проблема и дали да не започнеш да правиш обратното на което мислиш, та поне пари да изкарваш.
Признавам, че Нео го продадох на 45 лв. след пътвия дивидент.... не можах да дочакам втория. От Шели излязох през Януари окончателно, а в ХИМ и Доверие си намалих позициите наполовина последния месец. За мен ПИБ, Биодит и Агрия са в момента на промоция и добавям всеки ден по-малко! Чакам си парите от търговото на Захарни заводи, за да вляза още по-здраво
Не е точна така, а ти си гледай отстрани, купи си Шели груп например,, дето струва почти колкото вс компании в софикса взети заедно.. и като спрат китайските стоки ще те питам че то това е целта ако не знаеш
A ти да смяташ можеш ли, или алчността ти пречи на смятането ?!
То и аз на Луната ще произвеждам, скоро пускам АДто на борсата и почвам да ви селкам .. такива са ми плановете стоките ще минават по-същия път по който минават и сега - тука е заровено кучето.
Не е точна така, а ти си гледай отстрани, купи си Шели груп например,, дето струва почти колкото вс компании в софикса взети заедно.. и като спрат китайските стоки ще те питам че то това е целта ако не знаеш
Като стане 4 лв. ще ти припомня..... прогнозата ми е още при отчета Q1 ще стане, демек през Април..... като покажат едни минимум 30-35 милиона печалба!
Е да не го е хванала деменция вече, че да не помни !
Като стане 4 лв. ще ти припомня..... прогнозата ми е още при отчета Q1 ще стане, демек през Април..... като покажат едни минимум 30-35 милиона печалба!
Еййй, не слушате какво ви пеят старите кучета, така и не разбрахте защо цените на някои акции са катастрофално ниски с години ! В някои компании въобще не трябва да се влиза без значение на цената заради мажовците и историята им !
Напълно съм съгласен! Не струват за дълги позиции ;-)
Но в случая на едни бързи 20% не са излишни ;-)
Еййй, не слушате какво ви пеят старите кучета, така и не разбрахте защо цените на някои акции са катастрофално ниски с години ! В някои компании въобще не трябва да се влиза без значение на цената заради мажовците и историята им !
Коментар