If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Този закон не е недемократичен. Съществува и в Щатите и в Европа. В Щатите осъдиха доста хора и институции. Хайде отворете си малко очичките! Много е ясно какво ще стане, ако всеки си говори каквото му падне! А питай в системата дали БНБ не упражнява контрол.
Абе, хайде стига глупости. Всеки си говори по месиджбордовете каквото си иска. Вече, отговорните лица трябва да имат някаква мярка. Не може например да излезе шеф на комисията и да каже не говорете лошо за Доверие, че ще прецакате системата
Този закон не е недемократичен. Съществува и в Щатите и в Европа. В Щатите осъдиха доста хора и институции. Хайде отворете си малко очичките! Много е ясно какво ще стане, ако всеки си говори каквото му падне! А питай в системата дали БНБ не упражнява контрол.
Хайде де, че съществуват. За това съвсем спокойно в западната преска си пишат за това как някой банка сериозно подценява лошите си кредити. Как собствения и капитал не е реален, или как печалбата и е надута. Айде стига глупости. От десет години следя чужди пазари и подобна цензура като в България няма никъде. КФН забранява да се приказва за компании, БНБ забранява да се приказва лошо за банки. И всичките аматьори си живеят в някаква измислена реалност създадена от информационна цензура и се чудят само от къде аджеба им идват тези сривове на борсата и на кредитирането и на чуждите инвестиции и така нататък.
Смешко...... в САЩ и Европа обаче банките листнати на борсата са с по 100% фрифлот, а тук няма такава с повече от 20% - малка но МНОГО СЪЩЕСТВЕНА разлика, ако не вдяваш де............
Хайде да падне този тотално недемократичен и непазарен закон че не може да се говори срещу банки в България и ще почнеш да чуваш за доста скандали с банки и в България
БНБ в момента контролира системата с цензура. А аз поне на такава система не вярвам. След като БНБ се опитва да потулва нещата - дори само с наличието на този закон - то аз няма как да им имам вяра.
Хайде да падне този тотално недемократичен и непазарен закон че не може да се говори срещу банки в България и ще почнеш да чуваш за доста скандали с банки и в България
БНБ в момента контролира системата с цензура. А аз поне на такава система не вярвам. След като БНБ се опитва да потулва нещата - дори само с наличието на този закон - то аз няма как да им имам вяра.
Ок де аз не казвам, че нашата кочинка е по-чиста, просто твърдя, че банковата издустрия си е кочина all over the globe
Аз като гледам постоянните скандали и издънки в чуждите бянки, не мисля че положението е кой знае колко по-различно там: )
Коментар