Хубав алъш-вериш тука.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
това ли е причината ...
ПИБ срещу "С.Г. груп": Първа банкерско-колекторска война
Как една взаимноизгодна сделка от 2019 г. еволюира в огромен необслужван заем за около 300 млн. лв. и молби за несъстоятелност
https://www.capital.bg/biznes/finans...box=1706775665Last edited by Innocent; 01.02.2024, 12:15.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеАбе аз ви казвам, че това е най добрата баМка, само че защо ли никой не я иска !
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
При банките се гледат провизиите и кеша.
За такъв оценъчен модел не съм чувал. Разкажи повече, особено за кеша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеАбе аз ви казвам, че това е най добрата баМка, само че защо ли никой не я иска !
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеОтчетът май не се хареса на спекулантите. Иначе брутално тримесечие за банката, но прави големи обезценки (48м) и преоценка за 41м допълнително (загуби от нетъргуеми финансови активи, задължително отчитани по справедлива стойност в печалбата или загубата), което удря последния ред в отчета..
Тези преоценки-(обезценки) са ДЦК, които по принцип се държат до падеж.
Отчета си е много добър, с изключение на мажор.......
Банката е доста подценена, според мен.
Нямам и не смятам да имам. :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеОтчетът май не се хареса на спекулантите. Иначе брутално тримесечие за банката, но прави големи обезценки (48м) и преоценка за 41м допълнително (загуби от нетъргуеми финансови активи, задължително отчитани по справедлива стойност в печалбата или загубата), което удря последния ред в отчета..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Отчетът май не се хареса на спекулантите. Иначе брутално тримесечие за банката, но прави големи обезценки (48м) и преоценка за 41м допълнително (загуби от нетъргуеми финансови активи, задължително отчитани по справедлива стойност в печалбата или загубата), което удря последния ред в отчета..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеИнвесторе,
нямаше нищо неприемливо в мнението на Zdravko74. Ако мажовците /както и в хим/ бяха други и цените на акциите щяха да са други. Спрете да триете читави мнения, по темите е пълно с безумия и обиди, а Вие посягате само на негативни за мажовците мнения.
.........
- 1 like
Коментар
Коментар