If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Еййй, не слушате какво ви пеят старите кучета, така и не разбрахте защо цените на някои акции са катастрофално ниски с години ! В някои компании въобще не трябва да се влиза без значение на цената заради мажовците и историята им !
За тази година очаквам над 160-170 милиона печалба, което е над 1 лев на акция. Ако се случи, колко мислиш ще струва акцията?
Еййй, не слушате какво ви пеят старите кучета, така и не разбрахте защо цените на някои акции са катастрофално ниски с години ! В някои компании въобще не трябва да се влиза без значение на цената заради мажовците и историята им !
Цената на тази акция няма нищо общо с печалбата. Имало е и други силни години, но това нищо не променя.
Надежда тук би било да се намери купувач, но това е фантастика.
За тази година очаквам над 160-170 милиона печалба, което е над 1 лев на акция. Ако се случи, колко мислиш ще струва акцията?
Цената на тази акция няма нищо общо с печалбата. Имало е и други силни години, но това нищо не променя.
Надежда тук би било да се намери купувач, но това е фантастика.
Много аматьорско изпълнение на клиента им беше това. Да изсипеш няколко стотин хиляди акции на пазара без оглед на цената, само защото банката е завела дела за несъстоятелност срещу свой клиент, експозицията към когото е 3% от вземанията й от клиенти , не ми изглежда много мъдро.
На 1 и 2 февруари са минали малко над 470 хил. акции, каролци бяха доста активни в продажбите, както и днес в покупките при откриването.
Вчера и днес основно Карол продават, ПФБК не съм ги засичал тия дни, имам малко взети и от Еврифинанс. Премествам таргета си на 4.50
Мислиш ли, че на някой му пука за твоите таргети!? Форумците отдавна разбраха, че са много трудно достижими. Ти от три години пишеш, че SOFIX отива на 1000, ама не става работата.
Коментар