Първоначално изпратено от top
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение
да ама добре че им нарраства броя осигурени, ама местенето от фонд във фонд струва поне 600лв да ти дръпнат от партидата и после хората питат къде са ми паритеlipsata
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнениеРекорд: прехвърлиха почти 1 млрд. лв. спестени за втора пенсия. Започва ли разместването на компаниите? (24chasa.bg)
Видно от статията УПФ ДСК "Родина" увеличава значително броя на осигурените лица и съответно нетния размер на прехвърлените средства от индивидуалните партиди за деветмесечието. Така настървено и с големи пакети по цена продава в момента мисля, че купува точно УПФ ДСК "Родина". Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеМного шум а нищо...ДСК трябваше да купят и някой им изви ръцете и направи едни бързи 20% а вие започнахте да се превъзбуждате... и защо никой не коментира американското правителство как се чуди какво да я прави тази банка... защото не спазва магнитски...да не стане и тук като в Прибалтика,,че цената бързо ще отиде към0....направо ви се. Чудя на акъла!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнениеРекорд: прехвърлиха почти 1 млрд. лв. спестени за втора пенсия. Започва ли разместването на компаниите? (24chasa.bg)
Видно от статията УПФ ДСК "Родина" увеличава значително броя на осигурените лица и съответно нетния размер на прехвърлените средства от индивидуалните партиди за деветмесечието. Така настървено и с големи пакети по цена продава в момента мисля, че купува точно УПФ ДСК "Родина". Не е препоръка.
Коментар
-
Много шум а нищо...ДСК трябваше да купят и някой им изви ръцете и направи едни бързи 20% а вие започнахте да се превъзбуждате... и защо никой не коментира американското правителство как се чуди какво да я прави тази банка... защото не спазва магнитски...да не стане и тук като в Прибалтика,,че цената бързо ще отиде към0....направо ви се. Чудя на акъла!
- 1 like
Коментар
-
Конкретен отговор няма как да дам. И надали някой може.
Очаквам приходите от лихви да са около и малко над миналогодишните(нетно може би повече), чувствително повишение на приходи от такси. Разходите очаквам да са нагоре с около 10% или повече, основно заради новата централа.
И големия въпрос - обезценките.....
Коментар
-
Рекорд: прехвърлиха почти 1 млрд. лв. спестени за втора пенсия. Започва ли разместването на компаниите? (24chasa.bg)
Видно от статията УПФ ДСК "Родина" увеличава значително броя на осигурените лица и съответно нетния размер на прехвърлените средства от индивидуалните партиди за деветмесечието. Така настървено и с големи пакети по цена продава в момента мисля, че купува точно УПФ ДСК "Родина". Не е препоръка.Last edited by KOSTJUMAR; 17.01.2023, 22:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеДет се вика - не са рекли, не са го направили
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Тцъ, трябват ѝ един чичак и няколко адепта. Другарят Каролев ви го показа (мир на праха му) как се прави преди няколко години с 2-3 туита - на БФБ изобщо не е трудно да надуеш почти всичкоКакто неведнъж съм казвал - тази банка и на 3-4-5 лева ще е евтина, и на 1 лев ще е скъпа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнениеМиналата година не бяха ли 110 милиона. В предходни години са имали и повече. Казвам го, в смисъл че не е това нещото, което ще раздвижи цената. Въобще не е ясно какво би я раздвижило, освен някаква игра с държавния дял, ново отваряне на приказка за продажба, дивидент, като последното май изобщо не е в картите, а предходните искат здрави нерви и готовност за дълго чакане.Както неведнъж съм казвал - тази банка и на 3-4-5 лева ще е евтина, и на 1 лев ще е скъпа...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Миналата година не бяха ли 110 милиона. В предходни години са имали и повече. Казвам го, в смисъл че не е това нещото, което ще раздвижи цената. Въобще не е ясно какво би я раздвижило, освен някаква игра с държавния дял, ново отваряне на приказка за продажба, дивидент, като последното май изобщо не е в картите, а предходните искат здрави нерви и готовност за дълго чакане.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеЗависи колко обезценки ще пуснат
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар