Дет се вика - не са рекли, не са го направили
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеЗависи колко обезценки ще пуснат
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Да, добри залпове се получават тука. Надявам се да видим по-сериозни обеми, които да ни изстрелят към 5-те лева. Тука съм натоварил на смешни цени и ще държа до откат (на цената от ипо-то може и да ги разкарам).
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеПовтаря се сценарият - 2-3 дни купувачът кротува и после товари. Днес разликата единствено е, че накрая не продаде 5 акции на 2.22, за да ограничи поскъпването до около 5%, както предния път.. Интересно още колко серии ще има този филм? Зареден съм много добре и се надявам сериалът да се окаже бразилски).
Коментар
-
Повтаря се сценарият - 2-3 дни купувачът кротува и после товари. Днес разликата единствено е, че накрая не продаде 5 акции на 2.22, за да ограничи поскъпването до около 5%, както предния път.. Интересно още колко серии ще има този филм? Зареден съм много добре и се надявам сериалът да се окаже бразилски
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
дали същия продаде сега 50бр. за да смъкне цената с 7% ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениенякой, който няма време да кълве по малко всеки ден?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение
ами...Писах че съм за малко, но търгувах това което видях на графиката
Коментар
-
Гледам пазарната статистика на дневна база тук - от декември насам има няколко дни с обеми, превишаващи в пъти обичайните за последната половин година, като няма два последователни такива дни. Пълни се веднъж на по няколко дни - 6.12, 15.12., 22.12., 6.1. и днес, като при всеки от тези случаи цената се вдига с около 5% в рамките на деня. Само днес е много повече. Прилича на събиране на сериозен пакет. Едва ли има кой да продаде голям пакет на цени от 2 лева, така че се налага постепенно да се качва цената, но не урбулешката, та да се подплаши рибата. Интересно дали преобладаващите покупки са през един посредник?
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар