If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
той си е ляйномет по някой позиции, по други е викач
Както и повечето в този форум Викат за техните ,плюят по другите артии
Получава се малко като канибализъм.Ядем се един от други,а сме 40-50 човека на кръст
...................
По ПИБа мога да кажа,че го купува един голям.Много прилича на този от предишното помпене до 3лв
За мен е важно да видя месечното затваряне тук.31.01 ,цена затваряне
да ама добре че им нарраства броя осигурени, ама местенето от фонд във фонд струва поне 600лв да ти дръпнат от партидата и после хората питат къде са ми парите
Това твърдение, според мен е далеч от истината. Може ли за обосновка как стигнахте до този извод?
Видно от статията УПФ ДСК "Родина" увеличава значително броя на осигурените лица и съответно нетния размер на прехвърлените средства от индивидуалните партиди за деветмесечието. Така настървено и с големи пакети по цена продава в момента мисля, че купува точно УПФ ДСК "Родина". Не е препоръка.
Аз като гледам тримесечните отчети Родина продава даже. Иначе да, купувача действа през ДСК банк като посредник, ама кой е...
Много шум а нищо...ДСК трябваше да купят и някой им изви ръцете и направи едни бързи 20% а вие започнахте да се превъзбуждате... и защо никой не коментира американското правителство как се чуди какво да я прави тази банка... защото не спазва магнитски...да не стане и тук като в Прибалтика,,че цената бързо ще отиде към0....направо ви се. Чудя на акъла!
Хорас, дай някакъв източник иначе излиза, че лъжеш и само хвърляш лайна.
Видно от статията УПФ ДСК "Родина" увеличава значително броя на осигурените лица и съответно нетния размер на прехвърлените средства от индивидуалните партиди за деветмесечието. Така настървено и с големи пакети по цена продава в момента мисля, че купува точно УПФ ДСК "Родина". Не е препоръка.
да ама добре че им нарраства броя осигурени, ама местенето от фонд във фонд струва поне 600лв да ти дръпнат от партидата и после хората питат къде са ми парите
Много шум а нищо...ДСК трябваше да купят и някой им изви ръцете и направи едни бързи 20% а вие започнахте да се превъзбуждате... и защо никой не коментира американското правителство как се чуди какво да я прави тази банка... защото не спазва магнитски...да не стане и тук като в Прибалтика,,че цената бързо ще отиде към0....направо ви се. Чудя на акъла!
Конкретен отговор няма как да дам. И надали някой може.
Очаквам приходите от лихви да са около и малко над миналогодишните(нетно може би повече), чувствително повишение на приходи от такси. Разходите очаквам да са нагоре с около 10% или повече, основно заради новата централа.
И големия въпрос - обезценките.....
Тцъ, трябват ѝ един чичак и няколко адепта. Другарят Каролев ви го показа (мир на праха му) как се прави преди няколко години с 2-3 туита - на БФБ изобщо не е трудно да надуеш почти всичко Както неведнъж съм казвал - тази банка и на 3-4-5 лева ще е евтина, и на 1 лев ще е скъпа...
сега... да си дойдем на думата...малко минахте таргета,затуй е време за леко приземяване... Некои си помечтаха за повече ама А дано ама надали, рано е
Миналата година не бяха ли 110 милиона. В предходни години са имали и повече. Казвам го, в смисъл че не е това нещото, което ще раздвижи цената. Въобще не е ясно какво би я раздвижило, освен някаква игра с държавния дял, ново отваряне на приказка за продажба, дивидент, като последното май изобщо не е в картите, а предходните искат здрави нерви и готовност за дълго чакане.
Тцъ, трябват ѝ един чичак и няколко адепта. Другарят Каролев ви го показа (мир на праха му) как се прави преди няколко години с 2-3 туита - на БФБ изобщо не е трудно да надуеш почти всичко Както неведнъж съм казвал - тази банка и на 3-4-5 лева ще е евтина, и на 1 лев ще е скъпа...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Миналата година не бяха ли 110 милиона. В предходни години са имали и повече. Казвам го, в смисъл че не е това нещото, което ще раздвижи цената. Въобще не е ясно какво би я раздвижило, освен някаква игра с държавния дял, ново отваряне на приказка за продажба, дивидент, като последното май изобщо не е в картите, а предходните искат здрави нерви и готовност за дълго чакане.
Коментар