Първоначално изпратено от cymru
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеЖека, споко, нали не си мислиш, че са разбрали че са посредник по търговото от страницата на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение11 и нещо ми се върти в главата че беше, и тогава се възприемаше като евтино) за въртенето
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНякои помни ли на какав цена им беше ИПО навремето ?Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНякои помни ли на какав цена им беше ИПО навремето ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНякои помни ли на какав цена им беше ИПО навремето ?
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеБащинийка казваш.
Изтрих частта за ПФБК, понеже в бързината не чета, че са посредник не по сделките, а по търговото.
Та излиза май:
И след произнасяне или 20 работни дни, ако приемем от днес май то го публикуват.
Ако греша - ще се радвам да ме поправите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеОт няколко години се държат все едно банката не е публична.Не е случайно.
Изтрих частта за ПФБК, понеже в бързината не чета, че са посредник не по сделките, а по търговото.
Та излиза май:
Търговите предложения се регистрират в комисията и могат да бъдат публикувани, ако в срок 20 работни дни комисията не издаде временна забрана. Непроизнасянето на комисията в сроковете по изречение първо се смята за мълчаливо потвърждение на търговото предложение.
Ако греша - ще се радвам да ме поправите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеГоляма част от кеша, който ще се освободи от ПИБ ще отиде към други бамки на БФБ... като тази...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеГоляма част от кеша, който ще се освободи от ПИБ ще отиде към други бамки на БФБ... като тази...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеДано да е мое лично самовнушение търсене при една, продаване макар и с дребни при друга днес. Утре май ще се види, кога трябва да го публикуват официално, било то вероятно и без цена, а може и със, знам ли вече.
Откъде излезе инфо, че са през ПФБК и ако е там - защо днес го няма в сайта им?
Препоръки нямам!Life won't wait for you.
Коментар
Коментар