If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На 6 ша приема , няма да се чудя много ...ма ми се чини че търговото ще е около 3-те лева за съжаление
Markov на 3 лв. да забравят Търговото нищо не значи само по себе си, никой не може да ни задължи да продадем ) ако искат трябва да дадът ) как ги търпим толко време
Дават ти 6 кинта например ) цената заспива на 5,5 продаваш и на къде очи ти видят пазар голям )) Това е много добър сигнал не само за ПИБ а за цялата БФБ )
На 6 ша приема , няма да се чудя много ...ма ми се чини че търговото ще е около 3-те лева за съжаление
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Още хубави новини "Европейският инвестиционен фонд и Fibank (Първа инвестиционна банка) подписаха първото за България гаранционно споразумение в подкрепа на кредитирането на иновативни малки и средни предприятия." http://economic.bg/news/27230/1/1/Za...lki-firmi.html
Ама за тези, които ще останат акционери
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Дават ти 6 кинта например ) цената заспива на 5,5 продаваш и на къде очи ти видят пазар голям )) Това е много добър сигнал не само за ПИБ а за цялата БФБ )
И какво му е доброто на тоя сигнал ? Толкова тъпо ми стана че няма на къде. Боза, алчна сган! Да, за мажо говоря!
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Няма ли някой да се изкаже професионално и аргументирано относно вариантите за цената. Разчитам на Мариян, но може и някой от форумците да докажат своето експертно ниво - независимо дали има акции. Би ли могло търговията на БФБ (в дните до обявяване на цената на търговото) да повлияе на неговата цена? И как ?
Иначе .... от Капитал : "След като излезе съобщението за продажбата на мажоритарния дял през декември миналата година, акциите на "Каолин" поскъпнаха с почти 80%..."
Като се има предвид цената, която взеха на IPO .... и половината да дадат все ще са на печалба.
Имам акции и мислех да ги държа дълго, но сега
за мен ако искат сега да делистват значи искат откровено да прецакат инвестиралите в техни акции. дивиденти така и така не дават, кредитите са за техни си схеми ... няколкото % на пазара не им пречат.. та ако решат да делистнат..значи директно изкат да ВИ изцакат
аз си продадох последните акции отдавна, а след схемата Кремиковци не съм се и замислял за нови
не е препоръка за покупка или продажба на акции
Точно на това ми мирише на мен. Нямам акции, но тази си беше хубава! Да не се окажат тимаджиите единствените сериозни акционери в БГ а ?
не е препоръка
Лично аз смятам, че тия искат да лапнат всички акции, защото знаят, че банката започва да се оправя...И не искат друг да лапа, а само те... Което означава - една акция по-малко. И то добра...
за мен ако искат сега да делистват значи искат откровено да прецакат инвестиралите в техни акции. дивиденти така и така не дават, кредитите са за техни си схеми ... няколкото % на пазара не им пречат.. та ако решат да делистнат..значи директно изкат да ВИ изцакат
аз си продадох последните акции отдавна, а след схемата Кремиковци не съм се и замислял за нови
не е препоръка за покупка или продажба на акции
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Лично аз смятам, че тия искат да лапнат всички акции, защото знаят, че банката започва да се оправя...И не искат друг да лапа, а само те... Което означава - една акция по-малко. И то добра...
не е препоръка
Коментар