If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дано да е мое лично самовнушение търсене при една, продаване макар и с дребни при друга днес. Утре май ще се види, кога трябва да го публикуват официално, било то вероятно и без цена, а може и със, знам ли вече.
Препоръки нямам!
На следващо място - излиза от съобщението чл. 151, чл. 4 от ЗППЦК:
(4) (Нова - ДВ, бр. 52 от 2007 г., в сила от 03.07.2007 г., доп. - ДВ, бр. 103 от 2012 г.) Управителният орган на дружеството - обект на търгово предложение, предоставя търговото предложение на представителите на своите служители или на служителите, когато няма такива представители, и незабавно оповестява информация за постъпилото предложение и съществените условия по него по реда на чл. 100т.
Е ли я има равнопоставеността или не ако днес едни имат достъп до търговото, други най-рано утре във вестниците и кога трябва да се публикува във вестниците?
Аз лично бих се радвал да се налее още свеж кеш в цацата, едно за колегията, друго ще иде не малко и в други емитенти, но да видим.
На 6 ша приема , няма да се чудя много ...ма ми се чини че търговото ще е около 3-те лева за съжаление
Markov на 3 лв. да забравят Търговото нищо не значи само по себе си, никой не може да ни задължи да продадем ) ако искат трябва да дадът ) как ги търпим толко време
Коментар