10,70 било. Значи аз тук съм си взел първия път като са излезли на борсата, почти съм сигурен че аз си купувах над 11
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеЖека, споко, нали не си мислиш, че са разбрали че са посредник по търговото от страницата на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение11 и нещо ми се върти в главата че беше, и тогава се възприемаше като евтино) за въртенето
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНякои помни ли на какав цена им беше ИПО навремето ?Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНякои помни ли на какав цена им беше ИПО навремето ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНякои помни ли на какав цена им беше ИПО навремето ?
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеБащинийка казваш.
Изтрих частта за ПФБК, понеже в бързината не чета, че са посредник не по сделките, а по търговото.
Та излиза май:
И след произнасяне или 20 работни дни, ако приемем от днес май то го публикуват.
Ако греша - ще се радвам да ме поправите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеОт няколко години се държат все едно банката не е публична.Не е случайно.
Изтрих частта за ПФБК, понеже в бързината не чета, че са посредник не по сделките, а по търговото.
Та излиза май:
Търговите предложения се регистрират в комисията и могат да бъдат публикувани, ако в срок 20 работни дни комисията не издаде временна забрана. Непроизнасянето на комисията в сроковете по изречение първо се смята за мълчаливо потвърждение на търговото предложение.
Ако греша - ще се радвам да ме поправите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеГоляма част от кеша, който ще се освободи от ПИБ ще отиде към други бамки на БФБ... като тази...Life won't wait for you.
Коментар
Коментар