Хмм, докато модераторите ме бяха пратили на почивка гледам още една гнила ябълка сте разклатили Арно, арно, добре се справяте
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСъгласен съм. Дойче банк е много по-голяма пирамида от ПИБ!
Коментар
-
съобщението на ПИБ се появи и на електронното банкиране:
Уважаеми клиенти,
Както виждате, Банката е обект на безпрецедентна криминално организирана атака от слухове и злонамерени публични изказвания. Няма банка в света, която да може да издържи на такава организирана атака. Само днес сме изплатили на всеки клиент дошъл в Банката общо над 800 милиона лева.
Банката разполага с достатъчно пари в брой и различни инструменти, за които е необходимо технологично време, за да бъдат налични в Банката. Затова днес ще работим с клиенти до 15.00 часа, в събота (28.06.2014 г.) и неделя (29.06.2014 г.) няма да обслужваме клиенти. Банката ще обслужва нормално клиентите от понеделник.
Благодарим Ви за разбирането.
Благодарим Ви, че вярвате в нас.
От Ръководството
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеУспокои си нервите бе човеко, спестяванията ще си ги получиш до месец, стига прави драма безсмислена!
Само не мога се успокоя че пак няма има виновни
Коментар
-
Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнениеДа ме арестуват - веднага си давам координатите, ве4е не ме бърка щото няма кво да ми вземат - писах го по долу.
Всичките ми спестявания бяха в тия 2 банки.
А за президента и премиера дето мъл4ат нямат ли да има арести ???
Дано тоя уикенд да има наистина наказани и осъдени !!!Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеА сега си представи,че от Дойче Банк за един ден решат масово да дърпат кинти и за тоя един ден дръпнат 9% от активите и,които са около 2 трилиона в евро..Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеА бе колега,
проблемът не е в ЛЕВА или в ЕВРОТО. Проблемът е в доверието на хората в банката. И сега като си вземеш парите от банката дадеш 1,96 евра за лев и след месец.
Хората не са сигурни дали ще си вземат от банката левовете, а не какво ще купят с тях.
Ако влоговете бяха в евра, какво щеше да промени днешната паника?
Черна гора не е в еврозоната, пък валутата и е евро. Приеми че и в България е евро, само дето банкнотата е различна. Така ще е докато го има БОРДА."Начинът да гледаш право в Слънцето,без да ослепееш е ти самият да светиш..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнениеПаника на финансовите пазари
27.06.2014 | www.tavex.bg
Поради настъпилата паника на финансовите пазари в страната, временно сме принудени да разширим маржовете си. В случай, че ситуацията се нормализира постепенно ще се върнем към нормалните ни курсове.
Спомням си преди година ли спад на златото. Еййй, тогава къв спред отвориха жална ти майка и наполеоните, и чудото.
Я виж сайтове на още няколко бюра, пък пробвай и с банки.
Аз сега виждам други - 1.957, че и на 1.956 купува над фиксинга, ако ме разбираш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеЕто ти повод за моментален арест,от това по голяма спекулация и увеличаване на напрежението здраве му кажи!!!
Моментални арести навсякъде,където си позволяват финансови и медийни волности.
Всичките ми спестявания бяха в тия 2 банки.
А за президента и премиера дето мъл4ат нямат ли да има арести ???
Дано тоя уикенд да има наистина наказани и осъдени !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеВиж ся ,не знам колко са виновни банките ,ама ако ей това е вярно :"Само днес банката е изплатила на клиенти общо над 800 милиона лева.",
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...-chasa,175158/
става въпрос за ПИБ,банката засега се справя отлично,защото при активи от близо 9 млрда лева,днес на банката са и дръпнали около 800млн,което е около 9%. А сега си представи,че от Дойче Банк за един ден решат масово да дърпат кинти и за тоя един ден дръпнат 9% от активите и,които са около 2 трилиона в евро...Получава се колосалната сума от 180 млрда евро...Не знам дали Дойче Банк ще устиска и как би реагирало немското правителство....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеГлепости... Най-голямата грешка както казах е да излезя някой и да почне да сочи с пръст виновници! Това разединява народа. Сега трябва да сме като един, защото опасността за цялата държава е голяма.
Изявленията на наши или чужди мастити зелки само допълнително ще налее масло в огъня. Българинът не вярва на никой. Щом си иска парите той трябва да си ги получи. Само това ще го успокои....
Що се отнася до виновниците, ми те на първо място са самите банки! Защо са раздавали кредити без да имат пари за това? Трябвало е да разбират риска от крепенето на имотния балон!!!
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...-chasa,175158/
става въпрос за ПИБ,банката засега се справя отлично,защото при активи от близо 9 млрда лева,днес на банката са и дръпнали около 800млн,което е около 9%. А сега си представи,че от Дойче Банк за един ден решат масово да дърпат кинти и за тоя един ден дръпнат 9% от активите и,които са около 2 трилиона в евро...Получава се колосалната сума от 180 млрда евро...Не знам дали Дойче Банк ще устиска и как би реагирало немското правителство....
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеИ аз така мислих, но да питам - смятай тогава какви ще са лихвите!Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеМоментални арести навсякъде,където си позволяват финансови и медийни волности.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1_9_7_8 Разгледай мнениеДобре не може ли просто да въведем еврото малко по- рано от очакваното (с пълната и ясна подкрепа на ЕЦБ и ЕС) и всички да се успокоят със тези тегления и превалутирания ?
проблемът не е в ЛЕВА или в ЕВРОТО. Проблемът е в доверието на хората в банката. И сега като си вземеш парите от банката дадеш 1,96 евра за лев и след месец.
Хората не са сигурни дали ще си вземат от банката левовете, а не какво ще купят с тях.
Ако влоговете бяха в евра, какво щеше да промени днешната паника?
Черна гора не е в еврозоната, пък валутата и е евро. Приеми че и в България е евро, само дето банкнотата е различна. Така ще е докато го има БОРДА.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantula Разгледай мнениеа половин българия да вегитра с 200 лева пенсии и 400 заплати.нали тези пари трябва да се вземат отнякъде не може да късаш от залъка на мизерника за да спасяваш богаташи това ако стане ще се появи национал болшивишка партия и нещата отиват на много зле.обяснете ми зна4и могат да фалират 10 ки хил бизнеси а банка да не може да фалира защо къде е разликата да ми обясни някои щото аз съм малко тъпи4ак и не ги разбирам тези работи
Всяка една фалирала голяма банка (ПИБ и КТБ са от най-големите) ще повлече със себе си хиляди бизнеси и ще създаде ужасни проблеми на десетки хиляди хора с потребителски и ипотечни кредити. Клиентите на другите банки също ще пострадат, най-малкото ще им вдигнат драстични лихвите по кредитите заради повишения риск.
Коментар
Коментар