Тук ПФБК ли продължава да се явява основно като посредник от страната на продавачите?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнениеЕй, няма да ме оставят да напазарувам на 1.30
==================
Редакция - някой се бе объркал ли ? Имаше "купува" за над 21'000 бр. на 1.66
Коментар
-
Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнениеСедя и си мисля - къде да се приготвя за големия удар - на 1.30, на 1.20 или дори на 1.10 за бройка ? Ще е забавна промоция 3 за едно.
Коментар
-
Ей, няма да ме оставят да напазарувам на 1.30
==================
Редакция - някой се бе объркал ли ? Имаше "купува" за над 21'000 бр. на 1.66Last edited by vzhekoff; 30.03.2021, 17:18.Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеМисля, че го бъркате с Карел Комарек.
фалшива тревогаLast edited by precakanoto; 29.03.2021, 21:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМай нещо се е случило с чешкия инвеститор, който влезе заедно с държавата в увеличението на капитала на пиб. Хари, знаеш ли подробности?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПри тази цена, и мания на БФБ за т.н. Технологични компании, си мисля, че в момента точно това се купува тук. Капацитета на тех отдела на банката. Убеден съм че, ИТ отдела на ПИБ е повече хора и с повече продукти и поддръжка от СГЩ, ТСБ, Лещперко и Билогичен ОДит взети 4етерите заедно. В тази връзка затова и вероятно все още ПИБ се търгува на по-голяма капитализация - имат по-голям ИТ отдел и повече тех продукти!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПри тази цена, и мания на БФБ за т.н. Технологични компании, си мисля, че в момента точно това се купува тук. Капацитета на тех отдела на банката. Убеден съм че, ИТ отдела на ПИБ е повече хора и с повече продукти и поддръжка от СГЩ, ТСБ, Лещперко и Билогичен ОДит взети 4етерите заедно. В тази връзка затова и вероятно все още ПИБ се търгува на по-голяма капитализация - имат по-голям ИТ отдел и повече тех продукти!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар