Седя и си мисля - къде да се приготвя за големия удар - на 1.30, на 1.20 или дори на 1.10 за бройка ? Ще е забавна промоция 3 за едно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПри тази цена, и мания на БФБ за т.н. Технологични компании, си мисля, че в момента точно това се купува тук. Капацитета на тех отдела на банката. Убеден съм че, ИТ отдела на ПИБ е повече хора и с повече продукти и поддръжка от СГЩ, ТСБ, Лещперко и Билогичен ОДит взети 4етерите заедно. В тази връзка затова и вероятно все още ПИБ се търгува на по-голяма капитализация - имат по-голям ИТ отдел и повече тех продукти!Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
При тази цена, и мания на БФБ за т.н. Технологични компании, си мисля, че в момента точно това се купува тук. Капацитета на тех отдела на банката. Убеден съм че, ИТ отдела на ПИБ е повече хора и с повече продукти и поддръжка от СГЩ, ТСБ, Лещперко и Билогичен ОДит взети 4етерите заедно. В тази връзка затова и вероятно все още ПИБ се търгува на по-голяма капитализация - имат по-голям ИТ отдел и повече тех продукти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеБанката като беше най-зле големите разбирачи тука се избиваха да купуват на 4+ и да чакат светлото бъдеще. Сега на 1.6 банката не струвала...! Стронг бай си е отвсякъде вече!
Коментар
-
много са юнаците "експерти" дето дават оценки, че цената още трябва да падне, че не струва, че е нула. Правят оценки, гледайки в тавана. Но никой от тях не може да отговори като го попитат конкретен въпрос - "Какво става с непродадената част от парцела на Кремиковци(май остана 60% непродадена) Оценката му вече би трябвало да се равнява да пазарната капитализация ?"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ми щом и Батя кълне тая акция, може пък верно да е време да се купува, ако се вярва на онези клишета за оптимизма и песимизмаНямам, но се замислям за някоя бройка по подобие на хима, само щото ми се струва понамачкана.
Обаче , като се замисля, че има алтернативи на един клик разстояние на Запад, дето и дивиденти си плащат, и то сатбилни, и някакси бързо се разколебавам да се закупя каквото и да е тук, освен една конкретна акция, ма да не я споменавам, че е балоняк
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеАлооо, Каролев къде си ? Пусни един туит да оправиш работата !Нямам, но се замислям за някоя бройка по подобие на хима, само щото ми се струва понамачкана.
Обаче , като се замисля, че има алтернативи на един клик разстояние на Запад, дето и дивиденти си плащат, и то сатбилни, и някакси бързо се разколебавам да се закупя каквото и да е тук, освен една конкретна акция, ма да не я споменавам, че е балонякNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнениеЦената според мен е все още незаслужено висока, предвид борсовата история и поведението на банката към акционерите. Липса на прозрачност, 0 дивидент, спасяване с парите на данъкоплатците - няма как да се очаква нещо позитивно тук при всичките недъзи.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар