Първоначално изпратено от IvanG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Колега да не забравяме, че някои хора не държим кеш в бурканите.
Кво правят обикновените хорица, дето си получават заплатата в КТБ?
С кво ще си платят тока? С кво ще си купят папо?
Бате ти Пешо с кво ще си плати на дъщеря му да иде до Софето да си земе изпита?
А колко бизнеси има, които се разплащат и ако им блокират сметките за месец те са умрели. Трябва в отпуска ли да си пускат служителите и да не им плащат, щото парите им са блокирани.
Съвсем нормална практика е да отидеш да дръпнеш кеш да може барем тока да си платиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеКакто обикновено, доктора го казва най-добре.
Да живее политическото говорене, па ние да го духаме
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеТова че се редят на опашка не ги прави прости бре..Лошо ли е човек да си иска каквото си е нгово.. Е кой пет лева, кой пет хиляди..
Сега теглиш от последната и внасяш еди къде си,след 3 дена пак теглиш и внасяш в ххх банка.И всичко това с финансови загуби за теб самия,понеже не си на падеж.И с вероятност преди да ги внесеш да пострадаш,понеже престъпниците не спят.
Окачестви ми тези действия,дай ми друг термин освен СУПЕР ПРОСТОТИЯ!Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тони Филипов, Д-рСлушам Борисов и не разбирам. Това глупост с взлом ли е, или е чиста злонамереност? И този човек сега се стяга да ни повтаря. И ще ни повтори. Добрите политици са предназначени за народите без фантазия. А ние сме хора с богата фантазия. През 2009 г. 1.6 млн. избиратели видяха в милиционера спасител на нацията. И това ако не е фантазия... Сега това биологично откровение налива вода в мелницата на паниката, защото вероятно си мисли, че колкото по-зле, толкова по-добре... А може и друго да си мисли, но ме е страх дори да си го помисля.
Братя, нашият теоретично мъдър, но иначе много прост народ, е казал: С глупав човек на път не се тръгва. Щото нито си сам, нито сте двама...
"Из делниците..." в аванс
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеСамо един прост човек би се редил на опашки,при положение,че ЕВРОПЕЙСКИ закон му гарантира парите.Ако се касаеше само за депозити над 196к,всичко щеше да мине гладко,понеже те са нищожен %.Човек трябва да обмисли действията си и последиците от това.Очакваме бум на обирите по домовете,пък тогава пострадалите ще бленуват за банките.Наредили се за по 5000лв да всяват паника.Е тва ако не е простотия,здраве!.. Е кой пет лева, кой пет хиляди..
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеНезнам какво визираш като казваш че 'народа е прост'. Когато някой има пари някъде е в пълното си право да се разпорежда с тях както си иска.
А банковата система е много тясно свързана с държавата. Ако не беше, политиците нямаше да са център внимание на случкатаМнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеТи още ли не си в кауша бре,не си по-различен от Бойко в коментарите си.Ама разликата е,че такива като теб ще страдат,нали знаеш каква е система и конституцията.
ДГД бедните!
днес - за банките. нищо различно - властта никога не обича да бъде критикувана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнениеДа и аз съм за промяна на конституцията, даже вече съм ги измислил и промените.
Въвежда се Член Първи и единствен:
1. Република България e капиталистическа държава на дребния, средния и едрия капитал, начело с банките
2. Ръководната сила в обществото и държавата са банките
3. Банките ръководят изграждането на развито капиталистическо общество в Република България в тясно братско сътрудничество с МВФ, Централната Европейска Банка и ФЕД
ДГД бедните!Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеНарода е прост,толкова е лесно да събереш 2 и 2.Банковата система е независима от държавата,точно заради това няма връзка с 97г.За едно е прав Чобанов,тези които теглят само губят лихви,нищо повече от това няма да постигнат желаещите катаклизъм.
Конституцията трябва спешно да се промени,закона еднакъв за всички,да се съобразяват какво говорят.В Германия досега да беше осъден,за три дни.
А банковата система е много тясно свързана с държавата. Ако не беше, политиците нямаше да са център внимание на случкатаI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеНарода е прост,толкова е лесно да събереш 2 и 2.Банковата система е независима от държавата,точно заради това няма връзка с 97г.За едно е прав Чобанов,тези които теглят само губят лихви,нищо повече от това няма да постигнат желаещите катаклизъм.
Конституцията трябва спешно да се промени,закона еднакъв за всички,да се съобразяват какво говорят.В Германия досега да беше осъден,за три дни.
Въвежда се Член Първи и единствен:
1. Република България e капиталистическа държава на дребния, средния и едрия капитал, начело с банките
2. Ръководната сила в обществото и държавата са банките
3. Банките ръководят изграждането на развито капиталистическо общество в Република България в тясно братско сътрудничество с МВФ, Централната Европейска Банка и ФЕД
Коментар
-
Народа е прост,толкова е лесно да събереш 2 и 2.Банковата система е независима от държавата,точно заради това няма връзка с 97г.За едно е прав Чобанов,тези които теглят само губят лихви,нищо повече от това няма да постигнат желаещите катаклизъм.
Конституцията трябва спешно да се промени в много аспекти,закона еднакъв за всички,да се съобразяват какво говорят.Прокурора под прякото ръководство на президента например.В Германия досега някои вече да бяха осъдени!Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеТиквата ще обара лебъркеза на изборите, такава тъпота няма как да не бъде наказана!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗнаеш ли - донякъде бях бесен, че си продадох акциите на 3.82 и се след това ги гледах над 4.40.... Донякъде бях повлиян от форумните писачи, вкл. и от теб.
Сега е момента да ти кажа БЛАГОДАРЯ
Ми много правилно ви хортуваше човека тогава.
Дори и за несведущ по банките като мене бе видно че е така, като гледах на какви по скромни мултипъли си търгувах свестните ( и дивидентни) западни банки спрямо вас.
Бяхте я надули безобразно и си правехте сметката за още толкова.....кой усетил маркет хелия -усетил, другите ще ближат рани.
ПС Сега да не кажеш че Равния предизвикал банковата криза...
Коментар
Коментар