Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеТъкмо се прибирам от дискотека където си платих с новата ми кредитна карта от ПИБ без всякакви проблеми доста прилична сума. Банковите транзакции си работят без проблем с Дебитни и кредитни карти. Остава въпроса от какви нива ще сме на промоция да почнем да купуваме акции ? Банката не е и няма да изпадне в криза ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеА те знаят ли какво може да направи народа?
Другарите са изключително добри в създаването на кризи, в нормална обстановка те пари и бизнес не могат да правят, това е проблема.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеМда... Ама, ти не се притеснявай за жътвата и приятеля ти арендатор, че ще му дължиш пари. Имаш и други приятели за които все още не знаеш. Аз, ще ти свърша тая работа без пари и за моя сметка. Сериозно ти говоря. Само, ще си платиш придвижването на машината от /по това време така или иначе тя, ще е по плевенско/, тоест близо до теб. Така, че няма да са ти много разходите. Иначе самата жътва, ще е за моя сметка, колкото и хиляди декари да имаш /но само с показан на мен нотариален акт за собственост придобит до края на 2013 г., понеже ти си собственик, нали?/. Съгласен?!!
Ще ти изпратя машинка, която на ден, ще ти прави около 500 декара при слаба организация. Съгласен?!!
Само да не се укаже, че нивата ти е два декара и е трябвало да дойда със сърп...?!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеМежду другото АКО приемем инфото за вярно - май и след КТБ се питахме кой ще го приеме хубостника с парите му, та и сега е резонен въпроса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеТочно Данчо ментата трябва да мълчи. Всичко тръгна от Детето чудо, по нареждане на Агата, миналата седмица. Тази седмица е продължение на сценария. Идеята е че или те разпределят порциите и гарантират стабилност на системата, или потоп. ДПС да не се правят на луди, ама изобщо. Показват ни нагледно, че могат ако искат да съсипят всичко. В момента гледаме пилотна серия на филма "Знаеш ли какво мога да направя до следващото лято".
Коментар
-
Агата
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТо с говоренето трябва да се внимава.Снощи Данчо ментата тръгнал да ме уверява че банковата система е стабилна......Знам че е стабилна ама дърт ментарджия да ме уверява идва ми малко в повече.За другите няма да говоря ще замълча“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ след това никоя нормална фирма няма да си държи парите в тази банка.
Банките са в бизнеса с доверието. Те това продават. Махни доверието и няма и банка. За това и има банкова тайна. Защото без нея няма нормални банки. И банките го знаят отлично - че ако предадат клиент и този клиент е злопаметен това ще им струва толкова много загубен бизнес че по-добре изобщо да не са се били захващали
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМежду другото къде се загубиха либертарианците. Много ми е интересно да чуя някое истинско либертарианско мнение за това какво трябва да се прави сега. ИПИ няма ли да каже банките да фалират и да не се дават обществени пари за спасяване на банки
Даже им погледнах сайта - мълчат като партизани на разпит - къде е истинското либертарианство. В борда на ИПИ между другото има трима банкери единия от БНБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеНе е най хубаво това... защото мълчанието създава още по голяма паника.
Докато се говори, все още всичко е наред, настъпи ли мълчание, нещата стават много страшни.
Според мен ПИБ е достатъчно стабилна банка, но ако продължава паниката, която се създава до голяма степен и от политиците... не знам какво ще стане.
Приятели и познати гледат към мен с надежда, а аз не знам какво да им кажа.
Струва ми се че най глупавото нещо е да си прибират парите в къщи, защото престъпниците не спят и само това чакат.
Лошото е че имам някакво усещане, че този който е планирал всичко това, ще прави още поразии.
Коментар
-
Тъкмо се прибирам от дискотека където си платих с новата ми кредитна карта от ПИБ без всякакви проблеми доста прилична сума. Банковите транзакции си работят без проблем с Дебитни и кредитни карти. Остава въпроса от какви нива ще сме на промоция да почнем да купуваме акции ? Банката не е и няма да изпадне в криза ?http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеНе е най хубаво това... защото мълчанието създава още по голяма паника.
Докато се говори, все още всичко е наред, настъпи ли мълчание, нещата стават много страшни.
Според мен ПИБ е достатъчно стабилна банка, но ако продължава паниката, която се създава до голяма степен и от политиците... не знам какво ще стане.
Струва ми се че най глупавото нещо е да си прибират парите в къщи, защото престъпниците не спят и само това чакат.
Лошото е че имам някакво усещане, че този който е планирал всичко това, ще прави още поразии.„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи чета и се убеждавам че не ти липсва самочувствие.Все пак БНБ разполага с информация каквато ти нямаш.Ако беше толкова лесно да са се справили.Най добре е да се замълчи.И на мен не ми харесват някои неща но си мълча.Като му дойде времето ще говоря
Лошото е че имам някакво усещане, че този който е планирал всичко това, ще прави още поразии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЩе им дадат пари от Европа и няма да фалират. По спокойно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДобър въпрос, а какво теглене на пари от банки имаше..купуваха каси като замаяни.
Само нашия шампион БНБ след вече 5 години европейска криза, десетки спасени банки, огромно количество световен опит. Та само нашите прекрасно действащ Искров още не е схванал как се правят нещата. Предполагам че на него жокер му не требе
Коментар
Коментар