Първоначално изпратено от andy2000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕеее вие почнахте с басните 40К без обезпечение на 6,5 ГПР
Аз не ща да си давам кинтите в такава банка
Или добро или нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕеее вие почнахте с басните 40К без обезпечение на 6,5 ГПР
Аз не ща да си давам кинтите в такава банкаhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Бате Пешо
Притока на млади хора е следствие от повишението на цените, той не го причинява. Причината да се повищават цените може да бъде само КАЧЕСТВОТО на живота, ако то се качва и цените растат. Ти предложи качество на живот по добро и младите хора ще се появят веднага. Качеството на живот в човешката история се повиша само с работещи обществени правила, дори не е необходимо да са закони. Правила които решават проблемите и се спазват от всички защото хората са убедени че те подобряват живота им.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДа бе
А и с тeхните 2 милиарда кеш могат да си раздават такива кредити на цяла България. Наистина проблема е друг никой не иска да тегли кредити никой аз си взех карта с някакъв нищожен кредитен лимит и въпреки че ми е за текущи нужди пак нямам желание да я ползвам хем ми връщат и 1% от разходите
А както знаем ако никой не харчи кредити и не ги иска банките няма къде да си изкарат парите на всички финансови пазари в момента доходностите са много ниски ти защо мислиш че лихвите в Европа станаха отрицателни ? Това значи че ако имаш пари на депозит всъщност трябва да даваш пари на ЕЦБ За това и сега лихвите по депозитите в банките са 2-3% трябва хората да си изтеглят парите да ги изхарчат и да почнат да харчат и на кредит иначе икономиката ни никога няма да запали а хората не искат да харчат точно напротив мен разходите ми на месец са 60% от приходите ми смятай всеки месец се чудя какво да правя 40% от дохода си ! Даже си купувам някакви простотии дето не ми трябват и пак ми остават пари. А сега кажи ми за какво ми е кредит ?http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДа бе
Много зависи от дохода - не мислиш лиЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеТе кредити раздават мен ДСК ми предлагат 80 хиляди без обезпечение и поръчители при доста атрактивно ГПР от 9% и това за 10 години срок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеБанките са прекалено капитализирани дори, но не раздават кредити защото няма търсене. § Цените на имотите трябва да нарастват за да има търсене на кредити, там е разковничето за да върви всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеБанките са прекалено капитализирани дори, но не раздават кредити защото няма търсене. § Цените на имотите трябва да нарастват за да има търсене на кредити, там е разковничето за да върви всичко.
Колкото за цените на имотите те не само няма да се вдигат те трябва да паднат малко защото тук в София цените са нереални не може двуетажна вила на морето с басейн да струва колкото 2 стаен в центъра на Софияhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеНали не вярвате,че тези са основния организатор на събитята.За съжаление,никога няма да разберем кои са кукловодите.Пешкира ще оберат такива,които са се опитвали да ловят риба в мътна вода,но не и тези,които са я размътили.
Ако е разпратено това съобщение, то е само от идиотизъм и от желание да предърпат някой лев от пишман-клиентите си
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеНали не вярвате,че тези са основния организатор на събитята.За съжаление,никога няма да разберем кои са кукловодите.Пешкира ще оберат такива,които са се опитвали да ловят риба в мътна вода,но не и тези,които са я размътили.
Коментар
-
Нали не вярвате,че тези са основния организатор на събитята.За съжаление,никога няма да разберем кои са кукловодите.Пешкира ще оберат такива,които са се опитвали да ловят риба в мътна вода,но не и тези,които са я размътили.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
Коментар