IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    http://www.webcafe.bg/id_1713844815

Нашите хора бре
    Боже Бпже

Коментар

• http://www.webcafe.bg/id_1713844815

Нашите хора бре

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Ееее вие почнахте с басните 40К без обезпечение на 6,5 ГПР
        Аз не ща да си давам кинтите в такава банка
        Тц, нИ може да говориш такива неща за банките, че ще дойдат от ДАНС.

Или добро или нищо.

Коментар

Ееее вие почнахте с басните 40К без обезпечение на 6,5 ГПР
          Ми те не ти ги и искат лихвите на депозитите в ДСК са 2% те са по-ниски от ДКЦ бе
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Бате Пешо

Притока на млади хора е следствие от повишението на цените, той не го причинява. Причината да се повищават цените може да бъде само КАЧЕСТВОТО на живота, ако то се качва и цените растат. Ти предложи качество на живот по добро и младите хора ще се появят веднага. Качеството на живот в човешката история се повиша само с работещи обществени правила, дори не е необходимо да са закони. Правила които решават проблемите и се спазват от всички защото хората са убедени че те подобряват живота им.
            D.Y.F-091066

Коментар

Да бе
              Имат програма за ВИП клиенти всъщност наистина много зависи от доходите

А и с тeхните 2 милиарда кеш могат да си раздават такива кредити на цяла България. Наистина проблема е друг никой не иска да тегли кредити никой аз си взех карта с някакъв нищожен кредитен лимит и въпреки че ми е за текущи нужди пак нямам желание да я ползвам хем ми връщат и 1% от разходите

А както знаем ако никой не харчи кредити и не ги иска банките няма къде да си изкарат парите на всички финансови пазари в момента доходностите са много ниски ти защо мислиш че лихвите в Европа станаха отрицателни ? Това значи че ако имаш пари на депозит всъщност трябва да даваш пари на ЕЦБ За това и сега лихвите по депозитите в банките са 2-3% трябва хората да си изтеглят парите да ги изхарчат и да почнат да харчат и на кредит иначе икономиката ни никога няма да запали а хората не искат да харчат точно напротив мен разходите ми на месец са 60% от приходите ми смятай всеки месец се чудя какво да правя 40% от дохода си ! Даже си купувам някакви простотии дето не ми трябват и пак ми остават пари. А сега кажи ми за какво ми е кредит ?
              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Ееее вие почнахте с басните 40К без обезпечение на 6,5 ГПР

Коментар

Да бе
                  Защо пък не ? Аз имам кредит 40 к без поръчител, без обезпечение, за 10 г, и около 6.5% ГПР .
                  Много зависи от дохода - не мислиш ли
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
                    Те кредити раздават мен ДСК ми предлагат 80 хиляди без обезпечение и поръчители при доста атрактивно ГПР от 9% и това за 10 години срок.
                    Да бе

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Банките са прекалено капитализирани дори, но не раздават кредити защото няма търсене. § Цените на имотите трябва да нарастват за да има търсене на кредити, там е разковничето за да върви всичко.
                      Трейдърко веселяк неден за да има търсене на ипотечни кредити първо трябва да имаш приток на млади хора които създават семейства в даден град.И второ в тоя същия град трябва да има добре платени работни места.Град в който се увеличават само циганите и пенсионерите е обречен.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Банките са прекалено капитализирани дори, но не раздават кредити защото няма търсене. § Цените на имотите трябва да нарастват за да има търсене на кредити, там е разковничето за да върви всичко.
                        Те кредити раздават мен ДСК ми предлагат 80 хиляди без обезпечение и поръчители при доста атрактивно ГПР от 9% и това за 10 години срок. И ПИБ раздават и всички останали ама желаещи за кредити няма а и как да има ако всеки си има пари в банката за какво му е кредит хората им писна да плащат лихви а цялата банкова система се крепи на това клиентите да плащат лихви !!!

Колкото за цените на имотите те не само няма да се вдигат те трябва да паднат малко защото тук в София цените са нереални не може двуетажна вила на морето с басейн да струва колкото 2 стаен в центъра на София

Коментар

• bnight

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                            Нали не вярвате,че тези са основния организатор на събитята.За съжаление,никога няма да разберем кои са кукловодите.Пешкира ще оберат такива,които са се опитвали да ловят риба в мътна вода,но не и тези,които са я размътили.
                            Естествено, че не вярвам. Тези са пълни идиоти, които не само тази глупост са писали от простотия
                            Ако е разпратено това съобщение, то е само от идиотизъм и от желание да предърпат някой лев от пишман-клиентите си

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                              Нали не вярвате,че тези са основния организатор на събитята.За съжаление,никога няма да разберем кои са кукловодите.Пешкира ще оберат такива,които са се опитвали да ловят риба в мътна вода,но не и тези,които са я размътили.
                              Те и тия мишоци не се знае дали ще го отнесат.Зависи прокуратурата по кой член и в какво ги обвини.Мисля,че ще се разминат,дано не съм прав.

Коментар

• Нали не вярвате,че тези са основния организатор на събитята.За съжаление,никога няма да разберем кои са кукловодите.Пешкира ще оберат такива,които са се опитвали да ловят риба в мътна вода,но не и тези,които са я размътили.
                                Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

Working...
                                X