Днес много положителни новини изкараха. Дано утре да възстановим 20те процента, загубени в петък. Че и отгоре!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеАз пък нямам кредити и кредитни карти
Коментар
-
сега прочетох в пик, че глобъл маркетс били ИП , който разпратил мейлите с черни прогнози за банковата ни система.
Моите уважения към ДАНС и МВР, но тия калпазани от глобъл маркетс от много години по най-нахален и плосък начин се опитват да баламосват хората да си купуват акции през тях като нещо голямо и доходоносно - като целта им е да си лапнат една сосна комисионна без значение какво ще купи клиента.
Това което ми мирише, че е станало е , че тия нахалници са решили да използват момента с КТБ и да уловят маскимално много канари да им станат клиенти и да си купят "сигурни"акции на щатски и европейски компании. Понеже са мегалакоми то целта оправдава средствата и са написали тия бюлетини.
Не мисля, че вълната на слуховете тръгна от ГМ... прекално плоски ми се струвата, а още повече отдавна досаждат и едва ли толкова много хора ще им се вържат.
НО нека им вземат лиценза, защото така или иначе са доста брутални и досадни и работят с техниките от филма Boiler room.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеМи то принципно лихвата по кредитната карта и 1000% да ми е все тази защото не планирам да я ползвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМи с над 18, с промоционален 6 месеченhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеВие до там ли я докарахте, да си мерите ...процентите..За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ дай вноската, кво онази ми работа да смятам така
Иначе вноската е 232 EUR и някакви центове ....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениекредитна ката под 18% лихва нема
А тази каква е ?
И цитирам:
Половин лихва за първите 6 отчетни периода от момента на издаване на картата;
От Сайта на Фибанк:
плащане при търговец чрез ПОС устройство
18.64% годишна лихва за левове и евро;
18.40% годишна лихва за щатски долари.
теглене в брой от банкомат (АТМ)
20.44% годишна лихва за левове и евро;
20.40% годишна лихва за щатски долари.
За първите 6 месеца това прави лихва от 9.32% за плащания на ПОС и 10.2% за тегления от банкомат между другото тези карти са без годишна лихва и без такса теглене на банкомат до 31.12.2014
Така че лично аз ви съветвам да ходите да си издадете по една моята я активираха на 25.06.2014http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМоже да не съм бил абсолютно точен в цифрите....
Кредита е в евро - 20 к
Реално лихвата е 6.05 и някаква месечна такса около 2 лв. ....
Взеха ми 0.5 % при усвояването на кредита - смятай
Приемам басове
http://www.rbb.bg/bg/news-and-media-...rani-vrhu-sbr/
Уточнение - не обичам да лъжа. Напълно излишно и затормозяващо занятие.... Ако ми харесваше щях да стана Щирлиц
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениекредитна ката под 18% лихва нема
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ то агенция "Една жена каза", никога няма грешка
Коментар
Коментар