Първоначално изпратено от ivandavidov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
-- Още по криво ми стана от този отчет !
Някой има ли представа или предположение, как и кога биха се намалили /предоговорили/ задълженията по тия лихвени нива по облигациите?
т.27 -в хил. лв.
Оригинална
главница
Лихвен
процент
Амортизирана
стойност към
31 декември
2014 г.
Безсрочен капиталов кредит с
оригинална главница 27 млн. евро 52,807 12.71% 57,628
Безсрочен капиталов кредит с
оригинална главница 21 млн. евро 41,073 11.82% 45,532
Общо 93,880 103,160
и т. 28
Хибриден дълг в хил. лв.
Оригинална главница
Лихвен процент*
Амортизира
на стойност към 31
декември 2015 г.
Хибриден дълг с оригинална
главница 40 млн. евро 78,233 0 % 78,207
Хибриден дълг с оригинална
главница 60 млн. евро 117,350 11 % 123,837
Общо 195,583 202,044[/QUOTE]
Коментар
-
ivandavidov
Спокойно - най-много до 1.50лв. да падне! Така ми говорят звездите.
Бях решил да поизоставя БГ пазара за сметка на чуждите пазари, но ако това срутване продължи и през следващата седмица, ще преразгледам стратегията си, и ще налея още пари тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеНе е провокация. И не си само ти. И не е причината в теб, нито пък в ПИБ. Интернет доствчикът им (NET1) се дъни с DNS-те, когато го достъпваш от чужбина. Аз в момента не съм в България и не мога да достъпвам нито един сайт на ПИБ и нито един сайт на NET1.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТука бидовете съвсем оредяха, да не свалят цената за някое кюфте..
Преди всичко цената е от значение ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнениеТова за провокацията. Не ми е в стилаHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mortagon Разгледай мнениеНай добре се смее онзи, който се смее последен(не злорадствам
)
P.S. Aз също нямам проблем със сайта на фибакатаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе злорадствам ( но се радвам....), че Бороспорт им направи една писта за спускане, но по гъз ...( за да им лъснат ...)
Честито на състезателите....!(не злорадствам
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнениеОт два дни не мога да отворя сайта на банката. Дали аз бъркам или има някаква промяна. Някакво мнение !?
Съжалявам, ако не е точно по темата. Благодаря
Коментар
Коментар