Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Капан,не капан гледай ти да спечелиш ,то много ясно че ще има и да загубят.Такава е играта един печели десет губят.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеМоето неангажиращо с никой и с нищо мнение е, че това увеличение е чист капан за инвеститорите и опит да се измъкне максимума от тях. Първо сега ще се надува цената и мераклиите ще плащат повече, а после ще запишат и увеличение на също така висока цена. Колкото и да издоят от камилчетата все ще е в помощ да покрият дупката !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеМоето неангажиращо с никой и с нищо мнение е, че това увеличение е чист капан за инвеститорите и опит да се измъкне максимума от тях. Първо сега ще се надува цената и мераклиите ще плащат повече, а после ще запишат и увеличение на също така висока цена. Колкото и да издоят от камилчетата все ще е в помощ да покрият дупката !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Моето неангажиращо с никой и с нищо мнение е, че това увеличение е чист капан за инвеститорите и опит да се измъкне максимума от тях. Първо сега ще се надува цената и мераклиите ще плащат повече, а после ще запишат и увеличение на също така висока цена. Колкото и да издоят от камилчетата все ще е в помощ да покрият дупката !Last edited by Zdravko; 26.12.2019, 19:51.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнениеЧета последните коментари и просто се чудя кога нивото на форума падна толкова. Абсолютни глупости без никаква логика и смисъл. Аз поне имам акции по позицията и това, което виждам е, че явно има голям инвеститор, който иска по-голям дял от 15-те процента, които са на борсата и за това е готов да плати по-висока цена от тази, на която се търгуват в момента акциите. Не вижда иначе логика да правят увеличание на капитала ако няма предварителна договорка и просто ей така да чакат на нашата умряла борса. А фактът, че са пласирали емисия облигации за 60 млн. лв. показва, че към банката има интерес. Предстои да видим как ще се развие новината през новата година и дали ще съм прав или не.
Не е препоръка, имам акции тук.Last edited by Grosss; 26.12.2019, 19:40.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнениеЧета последните коментари и просто се чудя кога нивото на форума падна толкова. Абсолютни глупости без никаква логика и смисъл. Аз поне имам акции по позицията и това, което виждам е, че явно има голям инвеститор, който иска по-голям дял от 15-те процента, които са на борсата и за това е готов да плати по-висока цена от тази, на която се търгуват в момента акциите. Не вижда иначе логика да правят увеличание на капитала ако няма предварителна договорка и просто ей така да чакат на нашата умряла борса. А фактът, че са пласирали емисия облигации за 60 млн. лв. показва, че към банката има интерес. Предстои да видим как ще се развие новината през новата година и дали ще съм прав или не.
Не е препоръка, имам акции тук.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Прашец, но и добра възможност за други да се освободят от акциите, макар че по - малко шарани останаха, които кълват на такива "новини" и вдигат лакомо цената.Last edited by Maslarov; 26.12.2019, 19:22.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Прашец, но и добра възможност за други да се освободят от акциите, макар че по - малко шарани останаха, които кълват на такива "новини" и вдигат лакомо цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение
пореден опит да се разводни емисията, малко прах в очите на миноритарите и покриване на загубите под претекст
а бе.... като цяло пак ще излъжат инвеститоритеМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Чета последните коментари и просто се чудя кога нивото на форума падна толкова. Абсолютни глупости без никаква логика и смисъл. Аз поне имам акции по позицията и това, което виждам е, че явно има голям инвеститор, който иска по-голям дял от 15-те процента, които са на борсата и за това е готов да плати по-висока цена от тази, на която се търгуват в момента акциите. Не вижда иначе логика да правят увеличание на капитала ако няма предварителна договорка и просто ей така да чакат на нашата умряла борса. А фактът, че са пласирали емисия облигации за 60 млн. лв. показва, че към банката има интерес. Предстои да видим как ще се развие новината през новата година и дали ще съм прав или не.
Не е препоръка, имам акции тук.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от derk Разгледай мнение
Ех, инвеститорите ......,КОЙ мисли за тях в България. Как ще излъжат ЕЦБ ми е интересно. Самия ход с увеличението на капитала говори за такива намерения.Явно в схемата са ангажирани политици на най-високо ниво, все пак идва година, през която предстоят парламентарни избори и ГЕРБ разбойници не могат да си позволят да бъдат бити по темата валутен съюз.
Моето мнение съвпада с това на суперехперт, че зализания бандит на ББР ще даде парите по нареждане на шайката. Иначе разумни хора и инвеститори няма да участват, има едни политически зависими пенсионни дружества, те също по нареждане на шайката може да бъдат претръскани, нали разполагат с ресурс, който не е техен, та дреме им на гърба, че ще ги излеят в дупката .
не е препоръка за политическа ориентация и инвестиционни решения. Не е и насока за работа на КФН.
и после ей ти партидата ама си на минус защото нали дяловете са инвестирани...знаете за какво иде реч
- 1 like
Коментар
-
пореден опит да се разводни емисията, малко прах в очите на миноритарите и покриване на загубите под претекст
а бе.... като цяло пак ще излъжат инвеститорите
Моето мнение съвпада с това на суперехперт, че зализания бандит на ББР ще даде парите по нареждане на шайката. Иначе разумни хора и инвеститори няма да участват, има едни политически зависими пенсионни дружества, те също по нареждане на шайката може да бъдат претръскани, нали разполагат с ресурс, който не е техен, та дреме им на гърба, че ще ги излеят в дупката .
не е препоръка за политическа ориентация и инвестиционни решения. Не е и насока за работа на КФН.
- 3 Харесвания
Коментар
-
а бе.... като цяло пак ще излъжат инвеститорите
Коментар
Коментар