If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
Konsultant
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА АД
НЕКОНСОЛИДИРАНИ ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ
ЗА ГОДИНАТА, ПРИКЛЮЧВАЩА НА 31 ДЕКЕМВРИ 2015 Г.
ПРИДРУЖЕНИ С ДОКЛАД НА НЕЗАВИСИМИЯ ОДИТОР
Какво правим ние дребните там? - от известно време имам, но можело и по късно ...
Въпросът е правилен, добре е, че питаш!
Ако и отговорът ми що-годе го бива, пак ще го пускам при следващите ти въпроси.
Някак не може абсолютно всички факти и обстоятелства да са ти в главата в мига, в който решиш да вземеш и по тази причина често повтарящи се, но важни въпроси, са удачни.
Христов е будещ симпатия някакво доверие мъж. Споменавам го, защото още при първия въпрос на срещата с миноритарите, доста подготвено изтъкна, че не може да представя информация само на този кръг заинтересова лица, което значи да лиши други от тази информация, което е нарушение.. Това и ние го знаем и по-скоро важното в случая беше, че по един деликатен начин той се обърна към нас още в началото с неизречени думи: Не ме питайте за едновременно важни и особено пък за неприятни неща.
Ние сме се събрали на една протоколна и по-скоро ПР среща.
Разбрах, че може да се подуши въздуха, атмосферата и ... толкова.
Какво правим ние дребните там?
Ето го големият въпрос! И аз взех на 2,20 и отдолу още малко, като теб мисля вече, че съм избързал, но при сделките очевидно не съм мислел така.
Привилегиите предизвикват и в мен ... тъмни чувства и противоречиви мисли.
Хм! Май нещо си бях писал по едно време по този въпрос, ама не успях да го намеря?!
Поправи ме ако греша, но тук не ставаше ли дума за един дълг, който беше емитиран по време и при условия, щото нашата скромна инвестиционна общност беше провокирана спекулативно да предположи, че целта е да бъде поет и да иде в ръцете на точните хора. Възможно най-точните.
Ако има нещо вярно, отговорът на въпроса ти би бил: не се очаква намаление и предоговаряне[/QUOTE]
Нарочно повдигам този въпрос периодично ! Вече се прави нещо не без натиск от вън естествено, но трябва още и още! Това си беше източване с привилегии, заради което разпродавах при ръста . Вижда се намалението по тях , но има още ~ 110мил. което отговаря на привилегировани в/у целият капитал с 11% скубане !!!
Какво правим ние дребните там? - от известно време имам, но можело и по късно ...
-- Още по криво ми стана от този отчет !
Някой има ли представа или предположение, как и кога биха се намалили /предоговорили/ задълженията по тия лихвени нива по облигациите?
т.27 -в хил. лв.
Оригинална
главница
Лихвен
процент
Амортизирана
стойност към
31 декември
2014 г.
Безсрочен капиталов кредит с
оригинална главница 27 млн. евро 52,807 12.71% 57,628
оригинална главница 21 млн. евро 41,073 11.82% 45,532
Общо 93,880 103,160
и т. 28
Хибриден дълг в хил. лв.
Оригинална главница
Лихвен процент*
Амортизира
на стойност към 31
декември 2015 г.
Хибриден дълг с оригинална
главница 40 млн. евро 78,233 0 % 78,207
главница 60 млн. евро 117,350 11 % 123,837
Общо 195,583 202,044
[/QUOTE]
Хм! Май нещо си бях писал по едно време по този въпрос, ама не успях да го намеря?!
Поправи ме ако греша, но тук не ставаше ли дума за един дълг, който беше емитиран по време и при условия, щото нашата скромна инвестиционна общност беше провокирана спекулативно да предположи, че целта е да бъде поет и да иде в ръцете на точните хора. Възможно най-точните.
Ако има нещо вярно, отговорът на въпроса ти би бил: не се очаква намаление и предоговаряне
Спокойно - най-много до 1.50лв. да падне! Така ми говорят звездите.
Бях решил да поизоставя БГ пазара за сметка на чуждите пазари, но ако това срутване продължи и през следващата седмица, ще преразгледам стратегията си, и ще налея още пари тук.
-- Още по криво ми стана от този отчет !
Някой има ли представа или предположение, как и кога биха се намалили /предоговорили/ задълженията по тия лихвени нива по облигациите?
т.27 -в хил. лв.
Оригинална
главница
Лихвен
процент
Амортизирана
стойност към
31 декември
2014 г.
оригинална главница 27 млн. евро 52,807 12.71% 57,628
оригинална главница 21 млн. евро 41,073 11.82% 45,532
Общо 93,880 103,160
и т. 28
Хибриден дълг в хил. лв.
Оригинална главница
Лихвен процент*
Амортизира
на стойност към 31
декември 2015 г.
главница 40 млн. евро 78,233 0 % 78,207
главница 60 млн. евро 117,350 11 % 123,837
Общо 195,583 202,044[/QUOTE]
Коментар
ivandavidov
Спокойно - най-много до 1.50лв. да падне! Така ми говорят звездите.
Бях решил да поизоставя БГ пазара за сметка на чуждите пазари, но ако това срутване продължи и през следващата седмица, ще преразгледам стратегията си, и ще налея още пари тук.
Не е провокация. И не си само ти. И не е причината в теб, нито пък в ПИБ. Интернет доствчикът им (NET1) се дъни с DNS-те, когато го достъпваш от чужбина. Аз в момента не съм в България и не мога да достъпвам нито един сайт на ПИБ и нито един сайт на NET1.
Благодаря ти! Това ми трябваше. Наистина пропуснах да пиша, че не съм в БГ.
Коментар