If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тука всичко е възможно. Самия начин, че обявиха 5 лева ама може и да не са 5 лева, покзава колко са несигурни.
На мен ми прилича като в случая на трейдинга - има обявена цена, но там се взима от предварително осигурени играчи със или без връзка на собствениците. Осигурява се минимумът, който озадачаващо е 10 пъти по-малко обявената сума и всичко се брои за успешно. Грую би го нарекъл с краткото; жик-так. И те така..., но по-важното е, че надеждата на спекулантите за цена от 5, може просто да се окаже като блян за оазис в пустинята
Очевидно ще има вдигане на капитала.
Ако е само мажо - тогава цената ще е минималната одобрена. Също очевидно.
Надеждата ми е да се появи несвързан и не офшорен кандидат. Ако и да е за под 5% дял.
Спокойно де, знам, че на всеки му се иска, като купи една акция, и тя да свети в зелено още от следващия ден и така до продажбата ѝ, ма не винаги се случва точно това. Засега има дребни разпродажби с малки обеми, като аз се възползвах да допълня още малко и да си сваля средната - нормално е, още повече когато имаш разни "флагмани" и "ракети" като трасетата, дето строят най-лошите и корумпрани трасета, и недоверията, дето се качвам само щото се качват, за да могат да спихнат. Гледаме мача и чакаме новините, когато и да са те -срокът е даден от Черешаря - неговият РД на 30.04.2020, пределно ясно е, че ще има увеличение (щото го искат от европата) и остана само да разберем цената, но пък тя е най-важното нещо за спекулантите-дребосъци като нас. Другото е Пунта Мара
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
С оглед моментното развитие на цената се питам, е ли е възможно обявеното увеличение на капитала въобще да не се състои, или ако се състои въобще да не е на обявената от мажо цена ! Играта с тази акция стана като, тука има тука няма
ми тогаз ) как ще влезем в ЕРМ2 ) дето се фукат тиквата ) и черешаря )
С оглед моментното развитие на цената се питам, е ли е възможно обявеното увеличение на капитала въобще да не се състои, или ако се състои въобще да не е на обявената от мажо цена ! Играта с тази акция стана като, тука има тука няма
Всичко е възможно, затова е и без емоти.
Всъщност е колкото ироничен- толкова и реален, в зоната на двата хикса сме!
пп.- отдавна на БФБ не се е говорило за гапове, но тук( в ДОХ) си му пасва предвид ликвидност и брой сделки през последната година!
Бе като гледам гапа в Дох е 1-2%, в рамките на маржа купува продава.
А тукашния към 10%, както посочи балониадата
Доверие е съвсем друга бира. Там имаме тренд. За сега при ПИБ е просто шум.
Всичко е възможно, затова е и без емоти.
Всъщност е колкото ироничен- толкова и реален, в зоната на двата хикса сме!
пп.- отдавна на БФБ не се е говорило за гапове, но тук( в ДОХ) си му пасва предвид ликвидност и брой сделки през последната година!
На 3,56 са Акцията отскочи бързо, а в момента е в застой заради доверие - фсичкуту спекулант е там и вярват в перпетуум Мобилето на мумията. Ми всеки сам си решава!
не е препоръкЪ
От високо се пада най лошо....цената е около 2+ лева толкова една акула не искаше да прави търгово..иначе ЧЕЗ , фармата , трейдинга ,хим..и т.н. търсят се ракети и надежди. Балони,големи балони, спукани балони....изгубени надежди и 5 човека на маркера ..Сега е време за надежди...
На 3,56 са София интернешънъл секюритис, те бяха и на няколко по-големи пакета от 3,30 нагоре. Кого представляват и колко имат - идея си нямам, но предполагам на следващата новина ще им лапнат пакета. Акцията отскочи бързо, а в момента е в застой заради доверие - фсичкуту спекулант е там и вярват в перпетуум Мобилето на мумията. Ми всеки сам си решава!
не е препоръкЪ
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар