IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Играта е ясна. Прибират се сега акциите на невЕрващите, за да им се продадат отново по натам, като повЕрват
    Да поверват кво?
    Че мажоритаря се е променил, и банката вече е нормална - щото след две г надзор нали била най-наблюдаваната в бг, и няма как , щели да влезнат в правия път....
    сега кой е следващия етап на очакването? голямата печалба вече я показаха, но се разбра и причината за това...сега какво ще чакаме, може би ръста на софикс за да може да продадем на "новоповeрвалите"

Пс.
    Имам акции но всеки ден ме сърбят ръцете да ги разкарам, даже понеделника ги бях пуснал на 2.18 за малко
    Last edited by Longin; 17.08.2016, 15:02.
    "the trend is your friend until the end..."

Коментар

Играта е ясна. Прибират се сега акциите на невЕрващите, за да им се продадат отново по натам, като повЕрват
      С теб така ли постъпиха БАТЕ?
      Продадоха ти на 12 кинта и сега си дългосрочно в "играта"?

Коментар

• Играта е ясна. Прибират се сега акциите на невЕрващите, за да им се продадат отново по натам, като повЕрват

Коментар

• Супер. Аз пък допълних малко бройки евтинко.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
            Да видимо е че някои хора из форума много им се иска да се раздуха някаква паника по въпроса за състоянието на банковата система.
            Дали идеята им е комерсиална : да изкарат някои лев от движение на акции или просто типичната българска п...я не мога да разбера още.
            Прасчо натиска цената и не подбира средства...
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Да видимо е че някои хора из форума много им се иска да се раздуха някаква паника по въпроса за състоянието на банковата система.
              Дали идеята им е комерсиална : да изкарат някои лев от движение на акции или просто типичната българска п...я не мога да разбера още.
              Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Изнесената информация в петък 12.08 ме подтикна да търся отговори, като например защо се изнася предварително и ще има ли пресконференция на която да бъдат оповестени резултатите. На пръв поглед активното мероприятие успя. Който разбра разбра, за останалите ще е по трудния начин.
                http://www.mediapool.bg/bankite-sa-t...ews252989.html

Коментар

Доста народ се е продал тия дни... добре за държащите, разчиства се пътеката..
                  Значи всички са щастливи

Коментар

• Доста народ се е продал тия дни... добре за държащите, разчиства се пътеката..

Коментар

• И аз съм доволен от позицията вчера продадох малко и аз като netware5, но съм изкарал по-малко от него 12 ст на акция. Не си заслужава при отварящи се нови възможности да държа тук, но като пооправят СК пак ще купя, ако има подобни цени де.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                        Има нещо такова Въпросът е докога ще напъват и какъв им е таргета, както и докога ще има продавачи. Аз лично съм доволен - мои бяха сделките, които започнаха движението нагоре на 15 юни и днес успешно излязох с 8% печалба - малко, но от сърце Айсбергите са голема работа
                        Поздравления !

Аз бях купувал на по-висока цена и реално в понеделник продадох на загуба, но такава ми беше стратегията... риск печели (при добри резултати на стреса), риск-губи (при лоши резултати)....

Явно и аз се бях поддал на общата еуфория по позицията, а и определено не очаквах това, което се обяви в събота...

Здраве да е...

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                          правилния цитат е на Вергилий - "Съдбата обича смелите"
                          Да но трябва да се внимава, да не балонира предварително

Коментар

• Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнение
                            Моят вариант на приказката е "Животът обича смелите"
                            правилния цитат е на Вергилий - "Съдбата обича смелите"
                            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Моят вариант на приказката е "Животът обича смелите"

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                                Има нещо такова Въпросът е докога ще напъват и какъв им е таргета, както и докога ще има продавачи. Аз лично съм доволен - мои бяха сделките, които започнаха движението нагоре на 15 юни и днес успешно излязох с 8% печалба - малко, но от сърце Айсбергите са голема работа

+1 Така и посъветвах един "стресиран" колега през празничните дни !
                                -"Тук всичко е възможно, но едва ли ще я изпуснат от първите дни под двойката, а по заповед на "щуката" и до 2,70 ще я откарат."

Коментар

Working...
                                X