Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе знам за вас, но на мен новините от инвеститорската среща ми допадат.. и то много. Чудно как още има предлагане на тия нива
Но все пак нали не страдаме заради нивата!? - а нали някои казват, че "от високо се пада по-лошо" !?!? В този смисъл - не мислиш ли, че може да е по-добре да се радваме и на сегашните нива !????))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеКакво означава неприемливо?
Криете ли нещо?
Нека се придържаме към официални източници на информация. И аз съм твърдо против триенето на мнения, които спират градивната дискусия, но жълтениите на Бивол ми идват в повече.Last edited by Nikola; 25.08.2016, 15:06.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХехе, колко лисанки се облизват под лозата..
Батя, на коя цена смяташ да ги кешираш тези !? Само не казвай че на цената на IPO-то ))))))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАма ако може на 12 лева да запишете новите.....предвид фундамента
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНа мен ще ми е интересно дали няма да иска нещо от вас....
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеСлед като не му пука защо си губи времето мажо за срещи с миноритарите през месец?Явно не е точно така!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеПри положение, че свободно търгуемите акции са нищожен процент, какво му пука на мажото на колко се харчи парчето, още повече, че никога не се предвижда някой от балъците да вземе и стинка дивидент
Това е една "чиста акция" по Каро
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТова какво е били преди, какво те топли сега ако пеефски ти дръпне килимчето под краката както се случи с петрол. От 5 лева сега колко е? 35 стинки ли беше последно?
А още не съм ги купил....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТова какво е били преди, какво те топли сега ако пеефски ти дръпне килимчето под краката както се случи с петрол. От 5 лева сега колко е? 35 стинки ли беше последно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми има за последните 10 години съм взел по и над 31 лв дивидент от акция там и дъщерните му ....
Ако това не е фундамент ... може би държавната помощ е ....
Коментар
Коментар