IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На мен пък ми е странен Батя, набил се е в едни шитове с репа.Плаща и плаче и пак купува.Играе срещу пазара човека.Аз още чакам неговата прогноза от СОФИКС 1000.Само да не вземе да се изсули и оттук, че и това е правил- хвали шита и го продава на шарани, които му вярват.А Батинка голям играч си..
    Last edited by Kiro; 17.08.2016, 19:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
      Тук нали нямаше никакъв дивидент?
      ирония е това
      ...

Странно е да стискаш акция която не харесваш и на чиято компания нямаш никакво доверие и не виждаш перспектива..
      не е странно, обяснението е просто - имаше надежда за промяна, и затова си купих
      то проблема е повече в БНБ де.. тук кервана (ще) си върви по старому , със или без стрес-тест..
      Last edited by Longin; 17.08.2016, 19:40.
      "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
        Нале.... гарантиран дивидент 30% и цена на акция 1 лев .........еххххххххх мечти
        Тук нали нямаше никакъв дивидент?
        търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Тук пишете по- внимателно , че Батенката е пълен с акции до козирката..Той по- добре да вземе още едно репо и да помогне за капиталовата адекватност...Те ъпърите като него са велики и много нещастни, ама то не е само тази акция..Батинката и при Бедо чака чудо..
          Хайде обясни ни Батя пак кога ще стане СОФИКС 1000, че минаха повече от две години..
          Дето се вика лъжите брадясаха

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
            малко шизофренията ни идва в повече. Искаме компании като Кока Кола, обаче да струват P/E 2x
            ммм. P/E-то ми идва малко височко
            иначе си прав - тва искаме всички, нале?
            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Странно е да стискаш акция която не харесваш и на чиято компания нямаш никакво доверие и не виждаш перспектива.. Това си е чист мазохизъм.. Както Кирчо дето бил пълен с акции на БФБ до козирката, а се къса всеки ден да рови по пресата, че да ни тупне пред очите някой негативна новина
              Стискат по цял ден мишката и клавиатурата и си чешат езиците .

Коментар

И още нещо! Абе вие вчерашни ли сте по тия пазари че не схващате че ниска цена върви с някаква несигурност. Доходност се прави като поемаш риск. Това в момент когато този риск е надценен, страха и недоверието масово и затова съответния актив е подценен. Вие искате хем всичко да е чисто като сълза, хем яки дивиденти да се снасят, ама и акцията да е евтина като сега! Нема такова животно... има депозит в банка на 1% годишно
                малко шизофренията ни идва в повече. Искаме компании като Кока Кола, обаче да струват P/E 2x

Коментар

• Нале.... гарантиран дивидент 30% и цена на акция 1 лев .........еххххххххх мечти
                  Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

И още нещо! Абе вие вчерашни ли сте по тия пазари че не схващате че ниска цена върви с някаква несигурност. Доходност се прави като поемаш риск. Това в момент когато този риск е надценен, страха и недоверието масово и затова съответния актив е подценен. Вие искате хем всичко да е чисто като сълза, хем яки дивиденти да се снасят, ама и акцията да е евтина като сега! Нема такова животно... има депозит в банка на 1% годишно
                    +1

Коментар

• И още нещо! Абе вие вчерашни ли сте по тия пазари че не схващате че ниска цена върви с някаква несигурност. Доходност се прави като поемаш риск. Това в момент когато този риск е надценен, страха и недоверието масово и затова съответния актив е подценен. Вие искате хем всичко да е чисто като сълза, хем яки дивиденти да се снасят, ама и акцията да е евтина като сега! Нема такова животно... има депозит в банка на 1% годишно

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
                        Да поверват кво?
                        Че мажоритаря се е променил, и банката вече е нормална - щото след две г надзор нали била най-наблюдаваната в бг, и няма как , щели да влезнат в правия път....
                        сега кой е следващия етап на очакването? голямата печалба вече я показаха, но се разбра и причината за това...сега какво ще чакаме, може би ръста на софикс за да може да продадем на "новоповeрвалите"

Пс.
                        Имам акции но всеки ден ме сърбят ръцете да ги разкарам, даже понеделника ги бях пуснал на 2.18 за малко
                        Странно е да стискаш акция която не харесваш и на чиято компания нямаш никакво доверие и не виждаш перспектива.. Това си е чист мазохизъм.. Както Кирчо дето бил пълен с акции на БФБ до козирката, а се къса всеки ден да рови по пресата, че да ни тупне пред очите някой негативна новина

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                          Май трябва и БНБ да се надзирава, .......
                          Ха! Добър ден.
                          Сега си отговори на въпросът, защо бенебе не иска да влизаме в единен банков надзор, ЕРМ2 и еврозона.

Коментар

Да поверват кво?
                            Че мажоритаря се е променил, и банката вече е нормална - щото след две г надзор нали била най-наблюдаваната в бг, и няма как , щели да влезнат в правия път....
                            сега кой е следващия етап на очакването? голямата печалба вече я показаха, но се разбра и причината за това...сега какво ще чакаме, може би ръста на софикс за да може да продадем на "новоповeрвалите"

Пс.
                            Имам акции но всеки ден ме сърбят ръцете да ги разкарам, даже понеделника ги бях пуснал на 2.18 за малко
                            Май трябва и БНБ да се надзирава, щото има разминаване в активите на банката преди и след ПКА, а това само по себе си е показателно за активните мероприятия от 12 Август.
                            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Да поверват кво?

Пс.
                              +11111
                              Сякаш ми четеш мислите!
                              Все пак важното е да изкараме някоя кинта,пък мажо не ме интересува!
                              Last edited by спекуланта; 17.08.2016, 15:13.

Коментар

Играта е ясна. Прибират се сега акциите на невЕрващите, за да им се продадат отново по натам, като повЕрват
                                Да поверват кво?

Пс.
                                Last edited by Longin; 17.08.2016, 15:02.
                                "the trend is your friend until the end..."

Коментар

Working...
                                X