Първоначално изпратено от siko13
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТози от ляво с почти 40 000 търсене се оттегли...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf_paf Разгледай мнение
Чакаме нови върхове .... 3.00..... 3.60..
Следващи - ..... 4.60......6.10...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеОт вчера си мисля, че е много е вероятно предизборно да видим цена от 5 лв. - на която ББР влезе, какво ще кажете, колеги?
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеОт вчера си мисля, че е много е вероятно предизборно да видим цена от 5 лв. - на която ББР влезе, какво ще кажете, колеги?
Life won't wait for you.
Коментар
-
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение
Входът ще е като при Доверие когато тръгна от 3+.. няма влизане...
показваш се голям оптимист по позицията, моля сподели на какво мислиш се дължи тоя подскок и до къде ще го добута?
Благодаря!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Боли го баце за петорката тук.
Имам поръчка продава на 5.6, чакам някакви новини за да преценя дали да не я преместя нагоре....или друго?
Ама от опит знам, че новини може да няма, както и причина за тези подскоци.
Ама дано..Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Боли го баце за петорката тук.
Имам поръчка продава на 5.6, чакам някакви новини за да преценя дали да не я преместя нагоре....или друго?
Ама от опит знам, че новини може да няма, както и причина за тези подскоци.
Ама дано..мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Няма връщане вече. Спекулантите си взеха левчето. Пътят към петарката е открит. И май ще е много по-скоро, отколкото предполагах.
Входът тук тепърва ще стане много много тесен и ще е голямо бутане.
Коментар
-
Всички се надяваме на добро развитие, но не е като не сме ги виждали тези движения нагоре-надолу и поредно влачене по дъното за продължителен период. Наистина се надявам, че този път има добри новини, или поне че мажовците са решили да лъскат имиджа, узрели за продажба или нещо друго, което да е в интерес и на останалите.
Коментар
Коментар