Четох някъде че парите , които ще влезнат в банките след влизането ни в еврозоната са с мултипликатор 1 към 8
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Аз не възнамерявам да слизам скоро, но не съм типичен спекулант - не купувам нищо, което не смятам да държа минимум 3 години. Освен това смятам, че fair value - то е много по-високо, така че не обмислям profit taking на текущите или малко по-високи нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
FIB ми е Gamestop. Интересно на кое ниво спекулантите ще решат, че е време да реализират кеш. Имам
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеУточни, че се купуват акции през ЦКБ като посредник, да не си помисли някой, че купуват цялата банка)))
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеБаси ЦКБ изкупува ПИБ) голям купон
)))
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеFIB ми е Gamestop.Интересно, но едва ли е такъв случая.
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеТоку що направих 100 % доходност тук , а вие продължавайте да се учудвате. Вероятно ще се учудвате и като направя 200%.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеКаква ужасна банка...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Аз мисля върху друг вариант.. дори да не е излизане, по някакъв начин техния интерес да е съвпаднал с нашия.. да искат нещо да лъскат имиджа, листване навън и т.н.
В Агрия вече видяхме как мажо променя политиката си в един момент и става "авер" с миноритарите.. защо пък да не са узрели тиквите и тук
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеТоку що направих 100 % доходност тук , а вие продължавайте да се учудвате. Вероятно ще се учудвате и като направя 200%.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Аз мисля върху друг вариант.. дори да не е излизане, по някакъв начин техния интерес да е съвпаднал с нашия.. да искат нещо да лъскат имиджа, листване навън и т.н.
В Агрия вече видяхме как мажо променя политиката си в един момент и става "авер" с миноритарите.. защо пък да не са узрели тиквите и тук
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар