Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение.. да искат нещо да лъскат имиджа, листване навън и т.н.
Life won't wait for you.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от p Разгледай мнение
Подобни движения сме виждали и друг път. Дали този път е различно? Ето това е въпрос за около 500 милиона. Като гледам кой как купува, може и да има нещо. За мен, единствената новина, която предполага яко движение нагоре би била излизането на двамата мажоритари. Реално всичко друго сме го гледали вече.
В Агрия вече видяхме как мажо променя политиката си в един момент и става "авер" с миноритарите.. защо пък да не са узрели тиквите и тук
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
Устиска и още как.Сега след като проби 4,1 гледаме да устускаме това ниво и поглеждаме кое е следващо -а галиба е 4,7.
Апропо къде са ФУНДАМЕНТЪЛИТЕ бря.Дано ви се получи играта този път !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеТози тежкар дето излиза така брутално -1000% е на голяма загуба.Сега въпроса е 2,3 да се остиска и само този чиляк вляво с 11000 то х.бр няма да е достатъчен май..
Апропо къде са ФУНДАМЕНТЪЛИТЕ бря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p Разгледай мнение
Подобни движения сме виждали и друг път. Дали този път е различно? Ето това е въпрос за около 500 милиона. Като гледам кой как купува, може и да има нещо. За мен, единствената новина, която предполага яко движение нагоре би била излизането на двамата мажоритари. Реално всичко друго сме го гледали вече.
Предният път как стигна до 6.28 - само с един туит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТова е първото асаньорче, което не мога да си обясня със сигурност. Но е мнооооого съмнително целта да е делът на ББР ....
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнениеКато гледам как пълнят като не видели, и е айсберг до айсберг, едва ли целта им е 4.20 ..
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКакто е казал бухала на двойката зайци:"Ама момчета вие сериозно ли?" ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
Има ли вариант държавата да си продаде акциите,така, че да излезе на нула поне???
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеЕдинственото смислено обяснение е някой да ги купи. Ясно е, че сега банката е ограничена във финансирането си, нямаше кой да й купи зелените облигации и с тези акционери може да расте само със собствени сили. Това означава, че ще изостава от големите. Това може да накара мажо да продава. Като знаем за колко купиха райафайзен..... Всичко това е само спекула и нямам никаква инфо. Имам акции.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
Коментар