IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Батя, как се лъска нещо дето го няма?
    Като имаш капитализация от 1 млрд.евро. макар че меме ме съмнява тука някой да лъска нещо различно от стандартното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      .. да искат нещо да лъскат имиджа, листване навън и т.н.
      Батя, как се лъска нещо дето го няма?

Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от p Разгледай мнение

Подобни движения сме виждали и друг път. Дали този път е различно? Ето това е въпрос за около 500 милиона. Като гледам кой как купува, може и да има нещо. За мен, единствената новина, която предполага яко движение нагоре би била излизането на двамата мажоритари. Реално всичко друго сме го гледали вече.
        Аз мисля върху друг вариант.. дори да не е излизане, по някакъв начин техния интерес да е съвпаднал с нашия.. да искат нещо да лъскат имиджа, листване навън и т.н.
        В Агрия вече видяхме как мажо променя политиката си в един момент и става "авер" с миноритарите.. защо пък да не са узрели тиквите и тук

Коментар

• Брей, благородно ви завиждам и тук и в Агрия! Аз с моите фаворити Илевън, HRC, Импулс на бобър станах.

Коментар

• До тук не се оплаквам

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение

Устиска и още как.Сега след като проби 4,1 гледаме да устускаме това ниво и поглеждаме кое е следващо -а галиба е 4,7.

Апропо къде са ФУНДАМЕНТЪЛИТЕ бря.
              То фундамент има, но сантимента се губеше ! Дано ви се получи играта този път !

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                Този тежкар дето излиза така брутално -1000% е на голяма загуба.Сега въпроса е 2,3 да се остиска и само този чиляк вляво с 11000 то х.бр няма да е достатъчен май..
                Устиска и още как.Сега след като проби 4,1 гледаме да устускаме това ниво и поглеждаме кое е следващо -а галиба е 4,7.

Апропо къде са ФУНДАМЕНТЪЛИТЕ бря.

Коментар

• Цена 4 лв вече няма акции нагоре пак няма а на 2,50 имаше безброй )

Коментар

• Първоначално изпратено от p Разгледай мнение

Подобни движения сме виждали и друг път. Дали този път е различно? Ето това е въпрос за около 500 милиона. Като гледам кой как купува, може и да има нещо. За мен, единствената новина, която предполага яко движение нагоре би била излизането на двамата мажоритари. Реално всичко друго сме го гледали вече.

Предният път как стигна до 6.28 - само с един туит !

Коментар

Това е първото асаньорче, което не мога да си обясня със сигурност. Но е мнооооого съмнително целта да е делът на ББР ....

Коментар

• Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение
                        Като гледам как пълнят като не видели, и е айсберг до айсберг, едва ли целта им е 4.20 ..
                        Това е първото асаньорче, което не мога да си обясня със сигурност. Но е мнооооого съмнително целта да е делът на ББР ....
                        Life won't wait for you.

Коментар

Както е казал бухала на двойката зайци:"Ама момчета вие сериозно ли?" ...
                          Като гледам как пълнят като не видели, и е айсберг до айсберг, едва ли целта им е 4.20 ..

Коментар

• Както е казал бухала на двойката зайци:"Ама момчета вие сериозно ли?" ...
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение

Има ли вариант държавата да си продаде акциите,така, че да излезе на нула поне???
                              Какъв е шанса Главчев да гледа акциите и да си мисли как служебното правителство ще ги продаде? А кой ще ги купи и защо? Все въпроси.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
                                Единственото смислено обяснение е някой да ги купи. Ясно е, че сега банката е ограничена във финансирането си, нямаше кой да й купи зелените облигации и с тези акционери може да расте само със собствени сили. Това означава, че ще изостава от големите. Това може да накара мажо да продава. Като знаем за колко купиха райафайзен..... Всичко това е само спекула и нямам никаква инфо. Имам акции.
                                Има ли вариант държавата да си продаде акциите,така, че да излезе на нула поне???
                                мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

Working...
                                X