If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не че не се е случвало такова рипане и друг път ама да не би някой да знае нещо и да се подсигурява?
Няма вариант някой да не знае нещо. Оборота последните 6 месеца е в пъти над това, което беше последните години. Излезе ли нещо позитивно цената ще литне и лично аз се готвя точно за такъв сценарий!
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
ноуп, чета понякога отчети от стотици страници - за справка унибанк дето наскоро ги продадох. а в този форум нивото е толкова ниско, че помня как преди няколко години се чудеха в една тема какво е джиросване
Пропуснал съм го... Ставаше въпрос за едновременно публикува навсякъде,не е сложно в днешно време...Пък сме и станали по-мързеливи,искаме всичко да ни се поднася на поднос...
ноуп, чета понякога отчети от стотици страници - за справка унибанк дето наскоро ги продадох. а в този форум нивото е толкова ниско, че помня как преди няколко години се чудеха в една тема какво е джиросване
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
първи курс финанси
Пропуснал съм го... Ставаше въпрос за едновременно публикува навсякъде,не е сложно в днешно време...Пък сме и станали по-мързеливи,искаме всичко да ни се поднася на поднос...
Коментар