Първоначално изпратено от Retro_696
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение
Не е същото, от мин година имаш печалба по левче на акция, от тази по 50 ст да имаш, което не ми се вярва, е 1,50 печалба... това грубо.. е 2.8 ли трябва да струва акцията.. толко е подценена,че не е истина.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Глупости, в сайта на БНБ си го бяха публикували по-рано.. просто не знаете къде да гледате!!!
Особено пък в днешния технолотичен свят....Още веднъж -благодарско!-Нямам акции тук,но информацията,която сподели е ценна за всички ,които притежават банкови акции...
ПП И изобщо не съм привърженик на разните му теории на конспирации...Радвам се ,че колегата "алчен" ,още веднъж ми потвърди ,че всъщност в огромния % от случаите става въпрос за някакво недоглеждане,незнание и т.н .,а не сложни конспирации ,СМС -и /Батя / и тям подобни ...Last edited by Retro_696; 30.04.2024, 18:43.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не е същото, от мин година имаш печалба по левче на акция, от тази по 50 ст да имаш, което не ми се вярва, е 1,50 печалба... това грубо.. е 2.8 ли трябва да струва акцията.. толко е подценена,че не е истина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Дежа вю Неохим прогнозите му
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Съсипаха на човека прогнозатаdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Почти двойно по-малко печалба за първото тримесечие....И друг път съм забелязал,че някой получава подобна информация половин -един час преди да се публикува официално...И хоп- изненадващо изкупуване ,или изсипване...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Почти двойно по-малко печалба за първото тримесечие....И друг път съм забелязал,че някой получава подобна информация половин -един час преди да се публикува официално...И хоп- изненадващо изкупуване ,или изсипване...Last edited by Zdravko74; 30.04.2024, 18:16.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Тази акция подлежи ли на прогноза въобще ! Никога не знаеш каква изненада/обикновенно неприятна/ те очаква !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Съсипаха на човека прогнозатаLast edited by Zdravko74; 30.04.2024, 17:34.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеВреме е за атака на предишния връх от 3.36..... още тази кратка седмица. Успешна търговийка!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеКат гледам на два дни милион профит бруто
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар