If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Горещ картоф - децата сядат в кръг и си подават предмет, който е “горещ картоф”. Правят го възможно най-бързо. Когато някой го изпусне, отпада от играта. Може да се играе и с музика - когато спре музиката и някое дете все още държи предмета, отпада от играта.
Знам, че има и по-големи хора тук, но това не звучи ли малко като инцидента с Чернобил. Иначе доста интересен тайминг е това след като скочи толкова рязко за няколко седмици без видима причина. Крушката си има опашчица винаги. Мисля, че има право всички да са доста мнителни.
Ооооо..мнителни е даже меко казано. Като влзенеш в гората с пушка и да се оглеждаш на 720 градуса...
"....в Банката не е стартирана и не се провежда процедура по т.нар. дю дилижънс..."
А защо не казват дали вече не е проведена процедурата по т.нар. дю дилижънс
Знам, че има и по-големи хора тук, но това не звучи ли малко като инцидента с Чернобил. Иначе доста интересен тайминг е това след като скочи толкова рязко за няколко седмици без видима причина. Крушката си има опашчица винаги. Мисля, че има право всички да са доста мнителни.
Ако Уникредит или Юробанк/Пощенска купят ПИБ, това ще означава още по-голяма концектрация в топ 4 банки. Ако ЦКБ купи ПИБ, това ще означава 5-ти голям играч на пазара. Втория вариант ще означава от трън, та на глог обаче.
Иначе на продалите в предните дни, честито
Нямам никакво вътрешно инфо и не препоръчвам нищо. Само разсъждавам.
Коментар