Първоначално изпратено от oil_coil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение40к купува от 3.4... Сега на 3.7...
Това са си 12к в киреча. Ако на 3.4 беше пуснал пазарна, щеше да си е напазарил със средна към 3.5. Сега още лапа мухите...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Няма подобни изисквания за еврозоната. Явно друга е причината.
След 4 лв ще скачаме през 10 ст )
Коментар
-
Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение
Polax, и аз мисля като Мапа, че вероятно е свързано с някакви преоценки на държавните активи във връзка с Еврозоната, но така или иначе банката е супер подценена, не вярвам в дивидент или продажба, друг е въпроса, че ми се иска да е продажба, очаквам цена 5.20 - 5.30 да видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеКато стане 4 лв. всички ще обявят, че са купили на 2.00 - 2.50
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТози дето търси кюфте пак подскочи...Умереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
-
Polax, и аз мисля като Мапа, че вероятно е свързано с някакви преоценки на държавните активи във връзка с Еврозоната, но така или иначе банката е супер подценена, не вярвам в дивидент или продажба, друг е въпроса, че ми се иска да е продажба, очаквам цена 5.20 - 5.30 да видим.
..
А един дивидент как би променил сантиметра...ехее, а после и още един.....размечтах се
Коментар
-
Съвсем нормално развитие според мен. Акцията последните два месеца беше под натиск от продажбата на големия пакет и това я държеше ниска.
Като финансови резултати всичко си е супер - https://www.infostock.bg/infostock/c...itsionna-banka
Ако не беше това излизане, сега цената сигурно щеше да е с левче отгоре, но какво да се прави Поне успяхме да хванем последния влак за покупки на цени под 3 лв
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеОт вчера си мисля, че е много е вероятно предизборно да видим цена от 5 лв. - на която ББР влезе, какво ще кажете, колеги?Last edited by аl4en; 10.05.2024, 12:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Мда...леко по-високо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Върна се..Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТози от ляво с почти 40 000 търсене се оттегли...
Коментар
Коментар