Първоначално изпратено от oil_coil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Адски рядко някой умее да го прави постоянно и дългосрочно това по финансовите пазари. Адмирации че успявате! Предполагам вече сте милиардер или съвсем скоро ще сте
Споделяйте моля инвестиционните си решения тук за да попиваме и ние аматьорите. Разбира се, след като вече сте си направили сделките, че да не ви се бутаме в краката
Не успявам да го правя дори и краткосрочно и не съм милиардер. Попадам в графата късметлии. Затова и нямам много какво да споделям. Освен мъдрости от живота
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение
Че какво му е ужасното? Просто трябва да можеш да влезеш на локален минимум и да излизаш по върховете… какво по-хубаво за един спекулант!? Добре е да има и такива акции
Споделяйте моля инвестиционните си решения тук за да попиваме и ние аматьорите. Разбира се, след като вече сте си направили сделките, че да не ви се бутаме в краката
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
избързаима още много за лапане
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнениеЧе какво му е ужасното? Просто трябва да можеш да влезеш на локален минимум и да излизаш по върховете… какво по-хубаво за един спекулант!? Добре е да има и такива акцииLast edited by Мечкан_Бикоядов; 16.05.2024, 11:44.
- 1 like
Коментар
-
добре е да се обират печалбици навреме. Особено при такива акции…
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Тук отдавна са нарекли позицията влакче на ужасите!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеТая умряла (допреди няколко месеца) акция никой няма да тръгне да я купува току така. 5 лева е абсолютният минимум. За максимумът трябва търпение.
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Днес излязох на около 4.64 средна.
За две седмици толкова.
времето ще покаже дали съм сбъркал.има още много за лапане
Умереният риск винаги печели !))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Днес излязох на около 4.64 средна.
За две седмици толкова.
времето ще покаже дали съм сбъркал.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеС последните покупки средната стана 2.79.
За две седмици толкова.
времето ще покаже дали съм сбъркал.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар