Първоначално изпратено от lareman
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеЕдинственото смислено обяснение е някой да ги купи. Ясно е, че сега банката е ограничена във финансирането си, нямаше кой да й купи зелените облигации и с тези акционери може да расте само със собствени сили. Това означава, че ще изостава от големите. Това може да накара мажо да продава. Като знаем за колко купиха райафайзен..... Всичко това е само спекула и нямам никаква инфо. Имам акции.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Единственото смислено обяснение е някой да ги купи. Ясно е, че сега банката е ограничена във финансирането си, нямаше кой да й купи зелените облигации и с тези акционери може да расте само със собствени сили. Това означава, че ще изостава от големите. Това може да накара мажо да продава. Като знаем за колко купиха райафайзен..... Всичко това е само спекула и нямам никаква инфо. Имам акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеДа обобщим теориите: еврозоната, заради изборите, заради дивидент, заради предстоящо увеличение на капитала, просто е подценена и не знам. Някои от предположенията отпаднаха.
Май никой няма идея какво става. И аз нямам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
те бяха фиксирали вече една дата, ама после я отфиксирахаLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
те бяха фиксирали вече една дата, ама после я отфиксираха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joel Разгледай мнениеПри фиксиране на датата за еврозоната може да се скочи
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Тоя бърза да яде кюфте в петък следобед......?!?!? Какво ще става през уикенда....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение
Как бе най-добър е!!!
Сега кво чакаме някой да му сипе договерено или ....да се изстреля?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеОрдера за 40К купува изчезна. Появи се на 3.86.Life won't wait for you.
Коментар
Коментар