IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение

Има ли вариант държавата да си продаде акциите,така, че да излезе на нула поне???
    Какъв е шанса Главчев да гледа акциите и да си мисли как служебното правителство ще ги продаде? А кой ще ги купи и защо? Все въпроси.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
      Единственото смислено обяснение е някой да ги купи. Ясно е, че сега банката е ограничена във финансирането си, нямаше кой да й купи зелените облигации и с тези акционери може да расте само със собствени сили. Това означава, че ще изостава от големите. Това може да накара мажо да продава. Като знаем за колко купиха райафайзен..... Всичко това е само спекула и нямам никаква инфо. Имам акции.
      Има ли вариант държавата да си продаде акциите,така, че да излезе на нула поне???
      мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Единственото смислено обяснение е някой да ги купи. Ясно е, че сега банката е ограничена във финансирането си, нямаше кой да й купи зелените облигации и с тези акционери може да расте само със собствени сили. Това означава, че ще изостава от големите. Това може да накара мажо да продава. Като знаем за колко купиха райафайзен..... Всичко това е само спекула и нямам никаква инфо. Имам акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
          Да обобщим теориите: еврозоната, заради изборите, заради дивидент, заради предстоящо увеличение на капитала, просто е подценена и не знам. Някои от предположенията отпаднаха.
          Май никой няма идея какво става. И аз нямам
          хахахх. Може да допълниш с някои да купи дела на държавата или увеличение със собствени средства

Коментар

• Да обобщим теориите: еврозоната, заради изборите, заради дивидент, заради предстоящо увеличение на капитала, просто е подценена и не знам. Някои от предположенията отпаднаха.
            Май никой няма идея какво става. И аз нямам

Коментар

• Тук иде време за увеличение на капитала, възможно е резерва да се използва точно в тази посока

Коментар

• 3. Приемане на решение за разпределение на печалбата на Банката за 2023 г.;

Проект за решение: ОС на акционерите взема решение цялата нетна печалба на
                Банката за 2023 г. да се капитализира, като се отнесе в други резерви с общо
                предназначение;

Коментар

• Стига с тая еврозона. Не може всичко да оправдаваме с еврозоната. Докато няма истинско правителство, няма да има реално движение по темата, а и с тази инфлация....

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

те бяха фиксирали вече една дата, ама после я отфиксираха
                    Скоро ще я префиксират отново за по натам.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

Важно е ЕЦБ да фиксира не ние

Коментар

• Първоначално изпратено от Joel Разгледай мнение
                        При фиксиране на датата за еврозоната може да се скочи

Коментар

• При фиксиране на датата за еврозоната може да се скочи

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Тоя бърза да яде кюфте в петък следобед......?!?!? Какво ще става през уикенда....
                            Щото от ББР още се колебаят

Коментар

• Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение

Как бе най-добър е!!!
                              Да, да...когато писах го нямаше, после видях, че се е появил и добавих.

Сега кво чакаме някой да му сипе договерено или ....да се изстреля?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                                Ордера за 40К купува изчезна. Появи се на 3.86.
                                Тоя бърза да яде кюфте в петък следобед......?!?!? Какво ще става през уикенда....
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X