Лъчезар Варнаджиев, вече не е "собственик" на Кремиковци.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениев покера има едно нещо, което се казва ол-ин и когато най-големият играч на масата влезе ол-ин, само идиот или човек, който е решил да става от масата би му излязъл насреща. Е, тук е същото.
А идиоти и идиотски постъпки в БГ с лопата да ги ринеш..Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЩе придобие друг път......Да са мислили когато са правили залога и цената му....
Аз лично нямам точната картина затова казвам че това е потенциален вариант ..Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Karo Разгледай мнениеВсе едно тук търгуваме с предприятията, а не с техните акции ... Така де, предприятията у нас винаги са си били на мажоритарите, за нас са си акциите, какво има да се плашим че предприятията не били много добре?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТова се опитвам да докажа но по друг начин на колегата ...
Зависи и какви са кредитите.
Едно е да си давал кредити на диверсифицирани индустриални фирми, друго е да си финансирал проекти на Цеко в Банско.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЗадълженията към юли на ОЦК към ПИБ са близо 54 милиона лева и не се обслужват. Тук влизат главница, лихва и наказателните лихви .......
С покупката на половината от завода не се погасява цялото задължение а само 8.6 милиона. В зависимост от това има ли ипотеки и залози върху останалата част , ПИБ може да придобие още собственост за остатъка от парите си !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКое е тънко Захариев е заложил продаденото днес за близо 100 милиона ....
С покупката на половината от завода не се погасява цялото задължение а само 8.6 милиона. В зависимост от това има ли ипотеки и залози върху останалата част , ПИБ може да придобие още собственост за остатъка от парите си !Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеДобре дошъл проф. Каро! Вашето появяване тук след дълго отсъствие е един положителен сигнал за съвземането на почти мъртвата БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеВе съм сигурен насто процента но логиката говори че ще направят прихващане вземане = задължение..... нито лев не излиза сега от ПИБ. Те са излезли при даването на кредита...
Ако това е цената за половината комбинат мисля че сделката е много тънка за тези активи
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНе съм съгласен - ако ти се класираш пръв на 100 метра - вземаш олимпийски медал.
Всеки кредитор е можел да участва в търга, да се състезава и да спечели...
Ако това е цената за половината комбинат мисля че сделката е много тънка за тези активиНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Karo Разгледай мнениеКакво значи няма покритие акцията? Озновните активи се продадоха, но това в България не значи че акцията следва да отрази тази продажба по какъвто и да е начин. Дори като се замислиш защо са ти активи които не функционират, т.е. сега след като е паднал този товар от акцията, следва дори да растем още повече, нали?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНе съм съгласен - ако ти се класираш пръв на 100 метра - вземаш олимпийски медал.
Всеки кредитор е можел да участва в търга, да се състезава и да спечели...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение+ да прецака другите съкредитори на комбината, защото ако се класира ...
Всеки кредитор е можел да участва в търга, да се състезава и да спечели...Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BarkyСега тая акция няма покритие бре?
Коментар
Коментар