Първоначално изпратено от Joel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Qino Разгледай мнение
Ако не ви харесва как е оценено, продавайте .... Какъв ви е проблема?
Преди една година да бяхте оценили, нямаше толкова да говорите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТук май ентусиазма умря
Преди една година да бяхте оценили, нямаше толкова да говорите.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesieТака е, ако смяташ цената за реална. Ако я смяташ за надута плащаш много повече за нещо, което струва много по-малко и нищо чудно след увеличението пак да струва много по-малко.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ми нормалните хора отдавна вече не ползват банките за подобни разплащания Има си други начини, но няма да ги пиша, че да не обвинят в реклама, ако искаш, може на лично.
По темата, видно е само едно нещо - няКОЙ не позволява спадове и се включва всеки път, когато цената се засили надолу, което е супер за спекулация со момента, в който купонът свърши. А спадовете са напълно резонни и част от процеса на борсова търговия, но тук не се случават. Веселото е и друго - когато не се повяви големият купувач, търговията е повече от мижава и посоката почти винаги е надолу с малко, като се отваря гап от по 20-30 стотинки (5%) от цената на тази иначе много търгувана акция. За мен това е ...... абе няма да го пиша, че ще го изтрият, само на Каролев е разрешено да пуска туитове и абсолютни блъфове безнаказано
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
....че кога е ставало такова нещо?....еле па на бефебе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Наскоро превеждах евра от ПИБ към Райфайзен...Не искаш да знеш колко , но и двете ме таксуваха доволно. За навън не знам
По темата, видно е само едно нещо - няКОЙ не позволява спадове и се включва всеки път, когато цената се засили надолу, което е супер за спекулация со момента, в който купонът свърши. А спадовете са напълно резонни и част от процеса на борсова търговия, но тук не се случават. Веселото е и друго - когато не се повяви големият купувач, търговията е повече от мижава и посоката почти винаги е надолу с малко, като се отваря гап от по 20-30 стотинки (5%) от цената на тази иначе много търгувана акция. За мен това е ...... абе няма да го пиша, че ще го изтрият, само на Каролев е разрешено да пуска туитове и абсолютни блъфове безнаказаноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Така е, ако смяташ цената за реална. Ако я смяташ за надута плащаш много повече за нещо, което струва много по-малко и нищо чудно след увеличението пак да струва много по-малко.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКое е лошото на увеличението на капитала!?!? - хакционерите ще са доволни, бнб ще са доволни, банката ще е доволна - недоволните остават тези без книгите)))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesieЧудя се от известно време къв е тоя напън помпане на тази позиция от няколко месеца и единственото което ми хрумва е, че ако не намерат купувач е възможно да пуснат увеличение на капитала и се надяват да има повече фенове които да запишат на по-високо.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧудя се от известно време къв е тоя напън помпане на тази позиция от няколко месеца и единственото което ми хрумва е, че ако не намерат купувач е възможно да пуснат увеличение на капитала и се надяват да има повече фенове които да запишат на по-високо.
Коментар
Коментар