Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМоже за друго да си прав но относно ентусиазма - да знаеш сложна материя е ..и зависи дали е в комбинация с нещо друго , например ...мотивация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеhttp://x3news.com/download/?id=355907
ако обезценките бяха на същото ниво като Q1 2016, печалбата щеше да е надолу с над 55%
Коментар
-
http://x3news.com/download/?id=355907
ако обезценките бяха на същото ниво като Q1 2016, печалбата щеше да е надолу с над 55%destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Наскоро превеждах евра от ПИБ към Райфайзен...Не искаш да знеш колко , но и двете ме таксуваха доволно. За навън не знам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеГоляма лудница беше днес. Отдавна не беше ми се случвало да направя 7% от интрадей. Но беше доста спонтанно, понеже имах друга работа и не бях постоянно пред платформата. Виждам в един момент - 8%! И понеже вече съм изтървал да кеширам - за да не съм капо - купувам. Залагам купеното някъде нагоре и пак отивам да си гледам работата... След половин час поглеждам - продал съм! Луда работа!
А кибиците през това време драскаха във форума и се кефеха как пада акцията дето се покачила нереално от 2 на 6. И направиха... 0 (нула) лв.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Голяма лудница беше днес. Отдавна не беше ми се случвало да направя 7% от интрадей. Но беше доста спонтанно, понеже имах друга работа и не бях постоянно пред платформата. Виждам в един момент - 8%! И понеже вече съм изтървал да кеширам - за да не съм капо - купувам. Залагам купеното някъде нагоре и пак отивам да си гледам работата... След половин час поглеждам - продал съм! Луда работа!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениеабе какво стана със СЕПА-та, нали до Септември-2016 беше крайния срок за банките извън ЕЗ?
колко струва сега такъв превод евро-евро от ПИБ към ЕС банка ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМоже за друго да си прав но относно ентусиазма - да знаеш сложна материя е ..и зависи дали е в комбинация с нещо друго , например ...мотивация
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Ако не тръгне достатъчно народ да го копира бързо ще му свърши ентусиазмаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар