Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЕ явно на мажо му писна и реши пак да обира. Но доста хора успяха да кешират ми се струва. Сега ми е интересно къде ще купуват по пазара след като са си кеширали честно изкараните 200%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМдаа, кратка се очертава радостта на мечки и кибици
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Я ми кажи понеже си по в час във ФИБ ,нема ли да правят нЕкое увеличение на капитала ...?
Моето мнение е, че ще реши успешно текущите си проблеми и един ден ще си струва да я имаш в портфейла...
И доколкото е добре за банката, че Цеко и в пъти по хитър от ЦВ , ....то не съм сигурен дали е добре за дребните...
А конкретно на въпроса - мисля, че влизащите другата година нови изисквания за евро банките ще ги притиснат да вземат сериозни решения... едва ли ще стане само да добавят годишната си печалба към фонд резерви или нещо подобно ...
Накратко - на мен ми е скъпа на тия нива.
п.с. това дето го писах преди минути да не се окаже дежавю ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Qino Разгледай мнение17.03.2017, 14:08
Интересно: Ако погледнете Fibonacci Retracements (max 2007-2017)
23.6% е на ниво 4,94лв
38.2% е вече на 7,34лв или горе долу P/BV 1x
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Я ми кажи понеже си по в час във ФИБ ,нема ли да правят нЕкое увеличение на капитала ...?
Коментар
Коментар