Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Даже не и с акции, някъде по-назад бях му дал идеята да им плаща с кол опции със страйк емисионната цена....ма не са се навили...не знам що
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
Ако бях на негово място щях да дам на меринджеите вместо кеш акции ... а със сухото мога да помпам до небето ...
Дори и законно може - с обратно изкупуване ... Ама той нали обича ските
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
От няколко дни ,тук има голям натиск ако не го преодолее мажо с ПФБК тези дни , нема да е добре.....?
Дори и законно може - с обратно изкупуване ... Ама той нали обича скитеЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от coder Разгледай мнение
Сложното поведение не може да се опише с проста функция По-скоро прилича на сигнал, който се описва с функция на единичния скок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
един продал, друг купил и двамата мислят че са направили голям удар
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
един продал, друг купил и двамата мислят че са направили голям удар
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеГледам сега графиката на ПИБ от кризата насам и се чудя коя математическа функция я описва най-добре. Нещо със синус и косинус трябва да е, но с тези резки ръстове, резки спадове и обширни и бавни дъна ми е трудно да я определя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
А който успял - купил!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеГледам сега графиката на ПИБ от кризата насам и се чудя коя математическа функция я описва най-добре. Нещо със синус и косинус трябва да е, но с тези резки ръстове, резки спадове и обширни и бавни дъна ми е трудно да я определя
КотаРангенсовата трябва да е
Коментар
Коментар