Първоначално изпратено от BSEtrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнение
То голямото излизане. 40 000 за всички сделки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеМдааа , време е да ходи на 8 лефове.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
И аз ги поздравявам, макар за мен това да е по-скоро луд кАсмет, отколкото правилна преценка - не ми се ще да мисля, че е било вътрешно инфо или пък подобно помпане с явни туити и/или други неща! Няма абослютно никаква причина за ръста от 2 до 6 лева, както няма да има причина и за пътя надолу, като макроикономически данни, но аз съм проЗ и нищо не разбирам от перЕспективи
Представи си , че пробуташ някаква стока на неподходящи хора на неподходяща цена ....какво ли трябва да правиш ?
Не е задължително това да са яйца ...
Нека да поясня - не спекулирам а размишлявам .
Откакто СЕО на VRX забрави да подаде декларацията на време, като същевременно беше няколко месеца болнични поради някаква настинка ... После Бил Ахмака завлече инвеститорите с няколко млрд. - как да вярва човек в честната игра ???За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеМдааа , време е да ходи на 8 лефове.
Ама то е грехота да друсат клона на толкова ранен етап от вегетационното развитие на растението. Клонът е подходящо да се друса при узряла реколта.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от coder Разгледай мнениеНа някой май му беше зор да излезе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
А бе hommedome, ясно че ще е коментирано. Или поне е питано и е получен някакъв отговор. И явно на продавача днес отговора не му е харесал. Все пак акцията направи зашеметващи %и за кратко време, за което поздравявам всички направили пари от това движение.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
А бе hommedome, ясно че ще е коментирано. Или поне е питано и е получен някакъв отговор. И явно на продавача днес отговора не му е харесал. Все пак акцията направи зашеметващи %и за кратко време, за което поздравявам всички направили пари от това движение.
http://www.capital.bg/biznes/finansi...ite_zaemi_kum/Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hommedome Разгледай мнениеДали на ОСА вчера беше коментирана новината от сайта на банката:
" Fibank ангажира Citigroup Global Markets Limited за финансов съветник относно стратегическите възможности за банката"
- 1 like
Коментар
-
Дали на ОСА вчера беше коментирана новината от сайта на банката:
" Fibank ангажира Citigroup Global Markets Limited за финансов съветник относно стратегическите възможности за банката"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
хахахаха... ми че то друго не се и очаквало. някои да не са таяли надежди!? :P
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
Коментар