Първоначално изпратено от coder
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от coder Разгледай мнение
Никой не твърди подобно нещо, но "Балона се крепи на изпарения" е изключително "обоснована" критика
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
т.е. всяка критика, дори обоснована, е от злоба?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕи пуста БГ злоба. Вложилите тук направиха за 6 месеца към 100 % .
НЕ вложилите лаят по месечината .... нищо ново под слънцето.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕи пуста БГ злоба. Вложилите тук направиха за 6 месеца към 100 % .
НЕ вложилите лаят по месечината .... нищо ново под слънцето.
Но пък и вложилите в HDPAT направиха трицифрени проценти за броени дни преди години......докато един ден макап или нещо подобно реши да пробва дълбочината на "пазара".
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
:Може би защото феновете тук са много по-малко и балона се крепи на изпарения
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеАко тази акция имаше същия клубен ПР като Софарма, нямаше да остане дисково пространство на сървъра за другите! Вместо това непрекъснато някой се опитва да вгорчи меда...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеАко тази акция имаше същия клубен ПР като Софарма, нямаше да остане дисково пространство на сървъра за другите! Вместо това непрекъснато някой се опитва да вгорчи меда...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Qino Разгледай мнение
Още тогава аргументирах, защо банка с такива активи като ПИБ в такъв пазар трябва да се преоцени.
Оттогава аргументите на някои тук не са се променили с нищо - теории за оценки от вестник Капитал , мажоритари или философи.
Затова още един път.... Just for the records:
Да. Аз съм и клиент, и акционер. И съм доволен!
Да. Аз имам и мнение, и интерес.
Не, не смятам да си променям мнението заради някакви изсмукани от вестниците на определени хора псевдо-аргументи.
Не, не ми пречите с вашите коментари.
Радвам ви се. Особено на фона на чарта (който само аз си го знам, мой си е).
Адмирации за смелостта ако инвестираш въз основа на подобни аргументи.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЧакай да се придържа към темата:
Българската фибанка е най-българска и най-яката банка на всички земни кълбета, цената ѝ е само нагоре и ще удари поне 20 до края на годината, това барабар с увеличението на капитала. Ще купи поне 2 средни и една малка банка (това по Каролев) и ще рулира не само у нас, но и света.
Искам цялата фибанка, и я искам сегааааа!
Анди, този път прекалихте. Жалко за инвестор-а!
Радвам ви се.
Коментар
-
Чакай да се придържа към темата:
Българската фибанка е най-българска и най-яката банка на всички земни кълбета, цената ѝ е само нагоре и ще удари поне 20 до края на годината, това барабар с увеличението на капитала. Ще купи поне 2 средни и една малка банка (това по Каролев) и ще рулира не само у нас, но и света.
Искам цялата фибанка, и я искам сегааааа!
Анди, този път прекалихте. Жалко за инвестор-а!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Изводите могат да бъдат правилни и грешни, доказани и недоказани, сигурни и несигурни. Ако са хубави и грозни значи става дума за естетически понятия, не за рационални изводи
Оттогава аргументите на някои тук не са се променили с нищо - теории за оценки от вестник Капитал , мажоритари или философи.
Затова още един път.... Just for the records:
Да. Аз съм и клиент, и акционер. И съм доволен!
Да. Аз имам и мнение, и интерес.
Не, не смятам да си променям мнението заради някакви изсмукани от вестниците на определени хора псевдо-аргументи.
Не, не ми пречите с вашите коментари.
Радвам ви се. Особено на фона на чарта (който само аз си го знам, мой си е).
Коментар
Коментар