If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това "The consideration for the shares amounts to €75m and the Transaction is expected ..." сигурно ли е, че е точно цената (само) ? Не е ли част от плащането ?
Прочетох обявлението и има данни за финансовите показатели на банката след сделката, но не видях данни за самата цена.... малко диагонално прегледах обявлението, де, може и да съм изтървал.....
Прочетох обявлението и има данни за финансовите показатели на банката след сделката, но не видях данни за самата цена.... малко диагонално прегледах обявлението, де, може и да съм изтървал.....
Хм, инвеститорска среща след повече от година затишие.. Как ли се сетиха отново за нас.. Дали ще започва ново подгряване и подготовка за нещо.. Ще уважа аз събитието да видим дали ще се каже нещо извън официалната част..
Преглед на дейността на ПИБ към 30 септември 2018 г. на индивидуална основа
• Данни за балансовите позиции към 30 септември 2018 г. Балансовото число на Банката към 30.09.2018 г. достига 9,234 млн. лв. с ръст за
деветмесечието от 591 млн. лв. и по този начин Първа инвестиционна банка АД запазва мястото си сред водещите банки в българската банкова система. Депозитите от други клиенти към 30.09.2018 г. са в размер на 8,004 млн. лв. с ръст за първите девет месеца на годината от 665 млн. лв. и по този показател отново Банката затвърждава позицията си в първите кредитни институции в страната. Счетоводният собствен капитал към края на септември 2018 г. възлиза на 883 млн. лв. Вземанията от клиенти по балансова стойност са в размер на 5,375 млн. лв., нарастването за първите девет месеца на 2018 г. е 357 млн. лв.
• Данни за печалбата за деветте месеца на 2018 г. на индивидуална основа Нетната печалба на Банката за първите 9 месеца на 2018 г. възлиза на
62,157 хил. лв., с 997 хил. лв. повече от същия период на 2017 г. Общите приходи от банкови операции за този период възлизат на 278,626 хил. лв.
Нетният лихвен доход е в размер на 189,623 хил. лв., нетният доход от такси и комисиони е 68,624 хил. лв.
- Откъде взе парите?
- Ами от шкафа!
- А кой ги сложи в шкафа?
- Амиии жената!
- А кой ги даде на жената?
- Аз и ги дадох.
- А ти откъде взе парите?.......
- Откъде взе парите?
- Ами от шкафа!
- А кой ги сложи в шкафа?
- Амиии жената!
- А кой ги даде на жената?
- Аз и ги дадох.
- А ти откъде взе парите?.......
Споделих, че има и още, та по таз причина да попитам, но без да искам отговор!
Онези 200 к без никакво съмнение са платени. Дълбоко съм убеден, че този масраф е бил включен изначално като значителна вероятност в сюжета и сценалия.
И тук иде въпросът: В сценария (пък и в договора) пише ли за чия сметка е?
Хмм ,според мен каквото и да говорим не е добре това.Тегленето на 20 мил . заем от собствената си банка(или по точно от парите на вложителите) !
Споделих, че има и още, та по таз причина да попитам, но без да искам отговор!
Онези 200 к без никакво съмнение са платени. Дълбоко съм убеден, че този масраф е бил включен изначално като значителна вероятност в сюжета и сценалия.
И тук иде въпросът: В сценария (пък и в договора) пише ли за чия сметка е?
Коментар